Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 17 nov 2019

WANT Podcast aflevering 4: Motorola RAZR, MacBook Pro en meer!

Iedere week houden de mannen van WANT je op de hoogte van het laatste tech-nieuws, maar iedere week blikken ze terug op het grootste nieuws. Dat doen ze in de vorm van de WantKast podcast, waarin ze het deze week onder andere hadden over de nieuwe Motorola RAZR en de 16-inch MacBook Pro.

Op je favoriete podcast-platform is de podcast iedere vrijdag te vinden en praat de redactie van WANT je bij over alles wat met tech te maken heeft. Deze week zaten Mark Hofman en Noah Korevaar in de studio om je alles te vertellen over de ontwikkelingen van week 46 van 2019. De aflevering is via onderstaande embed te luisteren.

Geen tijd om te luisteren? Dan praten we je hier onder kort bij over de onderwerpen!

Motorla onthult opvouwbare RAZR smartphone

De geruchten gingen als dolle honden door de wandelgangen, maar daar maakte Motorola deze week een einde aan. Het bedrijf onthulde de nieuwe Motorola RAZR, wat een moderne versie is van de iconische telefoon uit 2004. De klaptelefoon is, 15 jaar later, voorzien van een opvouwbaar 6.2-inch display. Uiteraard is er nog heel veel meer te vinden in de telefoon en dat vertellen we bij WANT met alle liefde.

Motorola RAZR 2019
De gloednieuwe RAZR (Afbeelding: Motorola)

Benieuwd naar alle specificaties, check dan ons artikel over de smartphone!

SpaceX een stapje dichter bij Mars

SpaceX, het bedrijf van Elon Musk, lijkt weer een stapje dichterbij Mars te zijn. Het bedrijf voerde een essentiële test uit dat moet uitwijzen of het noodstopsysteem van de Crew Dragon in orde was. In April explodeerde de capsule door een fout in dat systeem, maar gelukkig ging het dit keer goed. Het bedrijf kan zich opmaken voor de volgende test, die cruciaal is. Het zal namelijk aantonen of het bedrijf volgend jaar mensen in de capsule kan vervoeren.

SpaceX Crew Dragon WANT
De Crew Dragon Afbeelding: SpaceX)

Benieuwd naar alle informatie over de test en de toekomst van de Crew Dragon? Lees dan het artikel!

Apple introduceert de 16-inch MacBook Pro

Deze week maakte niet alleen Motorla, maar ook Apple een einde aan geruchten. Er werd al maanden gesproken over de mogelijke komst van een 16-inch MacBook Pro en deze werd afgelopen woensdag dan ook onthuld. Het bedrijf uit Cupertino doet eindelijk iets aan het (verschrikkelijke) vlindertoetsenbord en wijzigt de manier waarop hitte wordt afgevoerd.

Apple 16-inch MacBook Pro
De nieuwe MacBook Pro (Afbeelding: Apple)

Uiteraard blijft het hier niet bij en heeft de laptop nog heel veel meer te bieden. Wat dat precies is, check je hier!

De streamingdienst-oorlog is in volle gang

Deze week was het ook de week van Disney+. De dienst van The Walt Disney Company zet in volle vaart de achtervolging in op Netflix en ontketend als het ware een heuse streaming-oorlog. Samen met Apple TV+ en Netflix in het spel begint het een gevecht van jewelste te worden. Zo introduceerde Netflix een opvallende deal met Nickelodeon en kreeg Disney+ al 10 miljoen abonnees in de eerste 24 uur.

Disney+ logo Avengers: Endgame WANT
Het logo van Disney+ (Afbeelding: Disney+)

Alleen bij Apple lijken de kaarten redelijk geschud te worden. Benieuwd hoe? Check dan ons artikel!

Reageer op artikel:
WANT Podcast aflevering 4: Motorola RAZR, MacBook Pro en meer!
Sluiten