Daniel Koster
Daniel Koster 24 dec 2016

WANT: prachtige bike kent fietsmand die ook een fietsslot is

Zo’n rekje voorop je fiets, dat is echt wel handig. Hoef je je boodschappen niet aan je stuur te hangen of je tas niet op je rug. Maar dat rekje zit wel altijd in de weg. Probeer jij je stalen ros maar eens in een overvol fietsenrek te stallen. Not possible. Deze fietsmand lost dat probleem slim op!

Dit hadden wij ook kunnenmoeten bedenken. Wat heeft jouw fiets altijd nodig? Juist, een slot! Anders is-ie (vooral in Nederland) binnen de kortste keren weg. Maar een fietsmand is ook handig. Combineer die twee en klaar ben je.

MAND

Je kunt deze fietsmand namelijk open klikken en naar beneden klappen. Vervolgens klik je ‘m om je band vast en klaar ben je. Je kunt ‘m ook verder doorschuiven en je fiets zo bijvoorbeeld aan een paal vastzetten. Yes, dit fietsrek werkt op deze manier als een fietsslot. Dat is toch ideaal? Wij zijn fan!

Meer dan een fietsmand

De fiets zelf is daarnaast ook om van te smullen. Het design is minimalistisch en robuust. Kleine kans dat je deze fiets binnen een jaar hebt kapot gereden dus. Het enige minpuntje is dat de fiets nog een concept is. Maar het enthousiasme waarmee-ie wordt ontvangen is groot, dus wie weet komt de fiets er gauw. Tot die tijd kun je wel uit de voeten met dit slot dat in het frame van je fiets zit verwerkt.

Reageer op artikel:
WANT: prachtige bike kent fietsmand die ook een fietsslot is
Sluiten