Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 2 januari 2019

WANT presenteert de Topgames van 2019

Het nieuwe jaar is begonnen en daarmee kijken we ook traditioneel gezien vooruit op hetgeen dat komen gaat. Als ik terugkijk op 2018 was het een zeer aardig jaar voor gamers. Vooral in de breedte was het goed om te zien dat er veel leuke games waren, met een aantal absolute musthaves. Tegelijkertijd zijn er ook een hoop games niet verschenen en door gegleden naar 2019. Dit in combinatie met een aantal titels die al een tijd in ontwikkeling zijn, zou 2019 een echt topjaar kunnen gaan worden.

Topgames van 2019

Zeker wanneer games als Gears of War 5, The Last of Us Part 2 en Cyberpunk 2077 uitkomen. Maar dat zijn games die nog geen datum hebben. Tegelijkertijd zou het goed kunnen dat 2019 één van de laatste jaren is van de huidige generatie spelcomputers. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat de volgende generatie in 2020 op de markt komt. Dan hebben de PlayStation 4 en Xbox One ruim zeven jaar dienst gedaan. En dat is dan een overgangsjaar.

Topgames van 2019

Ook op de Nintendo Switch en de pc zien we veel potentie met leuke games die er op uitkomen. Uiteindelijk hebben we een lijst gemaakt met games waarvan ik het idee heb dat zij bij de release echt de moeite waard zijn. In de artikelen die we in januari gaan brengen, vertellen we in elk artikel over de desbetreffende game. Vervolgens stellen we twee vragen: Waarom wel en waarom niet? Wat is de reden waarom ik (en de gemiddelde gamer) enthousiast is over de game. En wat kan hetgeen zijn dat er voor zorgt dat hij uiteindelijk toch door de mand valt.

Dus bereid je deze maand voor op ene berg aan vooruitblikken. Tegelijkertijd brengen we ook weer de stroom normale gamingcontent op gang. In december is er nooit heel veel nieuws te melden, maar met een aantal grote releases die er aan zitten te komen en nieuws dat de hype rondom de game moet opbouwen, gaan we weer over op de redelijk normale gang van zaken.

Reageer op artikel:
WANT presenteert de Topgames van 2019
Sluiten