Stefan Keerssemeeckers
Stefan Keerssemeeckers 12 mei 2013
Leestijd: 1 minuut

WANT! Stormtrooper of Starfleet-officier met je eigen gezicht!

Hoewel de stormtroopers in Star Wars zogenaamd goed getrainde elitesoldaten zijn, raken ze met hun lasers bijna nooit wat! Toch zijn ze erg populair, zowel door hun herkenbare uiterlijk als de onkunde die ze in de films tentoonstellen. Disney geeft Star Wars-fans de mogelijkheid om hun eigen gezicht op een stormtrooper te laten 3D-printen.

Er zitten wel wat haken en ogen aan. Sterker nog: het is bijna niet te doen! Je kunt alleen meedoen in de Disney Hollywood Studios in Orlando, en dan alleen in de weekends tussen 17 mei en 9 juni. Daar boven op komt nog dat je ook een afspraak moet maken om je gezicht in te scannen. Je eigen stormtrooper-figuurtje wordt dan binnen twee maanden(!) opgestuurd. Hopelijk komen ze binnenkort met een mogelijkheid om dit gewoon vanuit huis te doen.

Star Trek-fans hebben het een stuk makkelijker, die kunnen hun eigen (classic) Starfleet-figuurtje 3D-printen op deze website. Kies je rang, je specialisme (de kleur van je uniform), upload een paar foto’s van je gezicht en klaar! De verzendkosten konden we niet achterhalen, maar op Twitter zagen we er al wat mensen over klagen: ze schijnen niet mals te zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT! Stormtrooper of Starfleet-officier met je eigen gezicht!
Sluiten