Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 6 feb 2019

Want Test: neppe Apple producten en gamepad van AliExpress

Bij AliExpress lijkt het allemaal iets te mooi om waar te zijn. Een flinke lading toffe producten voor een extreem lage prijs. Dat kan toch bijna niet? Mark en Kevin bestelden voor WANT deze week een aantal gadgets en testten het voor je uit. Zo kwamen ze onder andere in aanraking met een paar neppe Apple producten. 

Neppe Apple producenten van AliExpress?

In onze wekelijkse rubriek is wel te lezen dat AliExpress helemaal vol staat met de meest gekke producten. Van bizarre gadgets tot aan speelgoed wat de moeite waard is: het is allemaal te halen. Maar waar de plaatjes er op de website fantastisch uitzien, weten we natuurlijk niet hoe goed de producten daadwerkelijk zijn. Zeker gezien het feit dat het allemaal geen drol kost. Daarom moet je gewoon een paar mafkezen hebben die van alles bestellen op de site en eens goed gaan kijken naar de kwaliteit van de spullen.

Dat is exact wat we doen in onze eigen Youtube-serie Het AliExperiment. Is het de moeite waard om weinig geld te betalen en vervolgens tijden te wachten voor je product binnen is? Daar komen Mark en Kevin in deze aflevering achter. Een aflevering die, uit de gehele reeks, als de duurste aflevering tot nu toe is bestempeld.

De twee mannen kregen een neppe iPod Nano voorgeschoteld, welke gewapend kwam met meer dan alleen muziek. Hoe goed is deze kloon van Apple’s succesvolste muziekspeler aller tijden? Naast dit product gingen de twee ook los met een zooi neppe AirPods en gingen ze aan de slag met een gamepad voor je smartphone. Kortom: Mark en Kevin gingen flink los met verschillende gadget van de Chinese webshop.

Benieuwd naar de bevindingen van de mannen? Check dan de aflevering hieronder!

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt door de video’s, en wil je zelf de gadgets gaan bestellen? Lees dan eerst dit artikel, waarin uitgelegd wordt hoe AliExpress zijn consumenten beschermd.

Het is veilig om er producten te bestellen vanuit Nederland, maar in dat artikel staan wel een aantal dingen die je eerst even moet lezen. Zo ben je precies op de hoogte van wat je wel en niet moet doen op het platform. Veel winkelplezier!

Reageer op artikel:
Want Test: neppe Apple producten en gamepad van AliExpress
Sluiten