Daniel Koster
Daniel Koster 14 jan 2016

WANT: tien toffe en betaalbare spullen die jouw interieur verrijken

Een tijd geleden kwamen we met tien dingen die geen plaats hebben in het interieur van de man. In de hoop dat jij voorgoed afscheid van deze spullen hebt genomen, hebben we nu tien dingen die juist wél in jouw interieur thuispassen. Toffe dingen voor bij je thuis zijn alleen vaak aan de prijs. Vandaar dat we een reeks goedkope manieren voor je in petto hebben waarmee je je interieur verrijkt.

Op zoek naar een nieuw bed? Bouw er zelf één van pallets!

Een goed matras is van essentieel belang en niet zelf te maken. Een goed bed is echter prima zelf in elkaar te flansen. Een manier die goedkoop en tof is, is een bed dat je uit pallets maakt. In deze DIY zie je hoe dat moet. Met een beetje creativiteit draai je zo je eigen bed in elkaar. En als je van tevoren even goed nadenkt over hoe je de pallets wilt utiliseren, dan zorg je er ook nog eens voor dat je bijvoorbeeld extra opbergruimte creëert. Waar wacht je nog op?

Bron: Tofvuil

Echte planten in je kamer

Planten zijn een toffe toevoeging aan je interieur. Bij onze vrienden van Roomed staat een Pachira plant. Een prachtige, groene plant die betaalbaar is en in elk interieur wel een mooi plaatsje kan vinden.

Je snoeren omtoveren tot kunst

Overbodige snoeren zien er rommelig uit en komen de sfeer in je kamer niet ten goede. Tenminste, als je ze rommelig op de vloer laat liggen. Door ze echter in toffe vormen over de muur te laten lopen benut je de snoeren op een manier waar we zelf niet op waren gekomen; op een kunstzinnige manier namelijk!

Van een pegboard gaat ons hart sneller kloppen

We dromen al een tijdje over het bezitten van een pegboard; zo’n iconisch bord waar je houten pinnen insteekt waar je spullen aan kan hangen. Ook kun je hier planken op leggen zodat je er spullen op kunt zetten. Je kunt pegboards kopen, maar daar gaat wel een flink prijskaartje mee gemoeid. Daarom raden wij je eerder aan om er eentje zelf te maken. Dit heb je in een middagje wel voor elkaar met de DIY van Roomed.

Gave dingen aan je muur hangen

Je interieur kan al snel kaal ogen als je niets aan de muur hebt hangen. Dit betekent dan weer niet dat je je hele muur moet volhangen, maar je kunt prima een paar toffe zaken aan de muur hangen om je kamer wat spannender te maken. Wij vonden zelf deze brandtrap voor aan de muur briljant!

Je fiets in je kamer stallen is cool

Wanneer je een fiets hebt die er niet uitziet als een oud barrel is het awesome om ‘m in je kamer te stallen. Dit dan natuurlijk niet midden in je kamer, maar via een fietsenmeubel op een stijlvolle manier. We hebben hier twaalf van die meubels voor je in petto zodat je zelf kunt beslissen hoeveel geld je eraan wilt uitgeven.

Een prachtige bijzettafel

Een bijzettafel is top. Zo’n tafeltje neemt namelijk weinig ruimte in beslag, maar zorgt er wel voor dat je vanuit je luie stoel of vanaf de bank een oppervlak hebt om je drinken, laptop en ander spul op te leggen. De iSkelter Caddy is een gave tafel waarbij overal aan gedacht is. Bekerhouders, smartphonehouders, een design zodat je zo aan kunt schuiven en meer! Tafels zijn vaak flink aan de prijs en met zijn 275 euro is de Caddy ook niet goedkoop, maar extreem duur is-ie zeker niet.

Een platenspeler in je kamer

Vinyl is hot en een platenspeler is tof. De platenspeler kun je daarnaast in elk interieur wel kwijt. Tik daarom zelf een platenspeler op de kop en stal ‘m in je kamer uit voor meer sfeer. Platenspelers zijn voor schappelijke prijzen online te vinden!

Tover een oude computer om tot aquarium

Oké, dit is er eentje voor de creatievelingen onder ons en stiekem een droom van de redactie van WANT. Een oude computer of oud beeldscherm omtoveren tot een aquarium vinden we namelijk tof. We vonden het alleen moeilijk om een bedrijf te vinden dat deze computer-aquaria verkoopt. Gelukkig kun je ze ook zelf maken aan de hand van deze DIY. Kost wel even wat tijd en moeite, maar dan heb je ook wat! Wauw.

Plaats kaarsen in oude flessen, tof!

We stelden laatst dat je lege drankflessen niet moet bewaren en uit moet stallen als een manier van decoratie. Dat is iets dat vroeger cool was, maar nu een beetje zielig is. Wat je echter wel kunt doen, is oude flessen bewaren en ze door middel van een gave kaars omtoveren tot kandelaar. Het kaarsvet druipt eroverheen en geeft een gave look weer. Vooral bijzondere flessen als bierbeugels zien er zodoende prachtig uit.

Reageer op artikel:
WANT: tien toffe en betaalbare spullen die jouw interieur verrijken
Sluiten