WANT to Have: de vijf beste Bluetooth speakers

De zomer is alweer bijna voorbij, maar we hebben af en toe nog een zonnige dag waarop we lekker buiten kunnen zitten. Daar hoort natuurlijk ook muziek bij. Met deze vijf Bluetooth speakers speel je zwoele zomer nummers af met een perfecte geluidskwaliteit als perfecte afsluiting van de zomer.

Marshall Stockwell

De Marshall Stockwell is één van de absolute toppers onder de Bluetooth speakers. De speaker ziet eruit als iets dat op een podium thuishoort, maar dat net iets kleiner. De geluidskwaliteit is perfect en vermaakt je tot 25 uur lang. Via de USB poort kun je ook meteen je andere toestellen opladen.

Prijs: 189 euro

Bluetooth Speakers

UE BOOM 2

De UE BOOM 2 is een waardige opvolger van de UE BOOM en doet alles wat je van een Bluetooth speaker zou mogen verwachten. Met de tweede versie is de speaker helemaal waterdicht geworden en kun je hem nu echt overal gebruiken. Volgens de makers zou je tot maximaal 30 minuten op 1 meter diep ermee kunnen zwemmen. De vrolijke ogende speaker levert kwaliteitsgeluid en gaat 15 uur meer zonder opladen.

Prijs: 119 euro

UE BOOM 2

JBL Pulse 2

De JBL Pulse 2 is en Bluetooth speaker en discobal in één. Het apparaatje is uitgerust met LED lampjes en geeft je een ware lichtshow. De bijbehorende app geeft je de mogelijkheid deze show naar je wensen aanpassen. Met deze speaker kun je helaas niet gaan zwemmen, maar hij kan wel tegen de gebruikelijke paar spatjes. Als je alleen naar muziek luistert gaat de batterij 10 uur mee, inclusief lichtjes is dat 5 uur.

Prijs: 187 euro

JBL Pulse 2 Bluetooth speaker

Bose SoundLink Revolve

De Bose SoundLink Revolve levert in vergelijking met zijn compacte formaat een indrukwekkend geluid. Aan de onderkant heeft de speaker een opening om een standaard te kunnen bevestigen en aan de bovenkant is een handel om hem makkelijk overal mee naartoe te nemen. Hij is uitgerust met een microfoon, zodat je hem ook kunt gebruiken voor telefoontjes en de batterij is goed voor 12 uur lang luisterplezier.

Prijs: 229 euro

Bose Soundlink Revolve

Bang & Olufsen Beoplay A1

Met de BeoPlay A1 van B&O heb je altijd een stijlvol accessoire bij je. De mini speaker geeft je kwaliteitsgeluid waarbij de bass, hoge tonen en middentonen perfect op elkaar zijn afgesteld. Het grote voordeel aan de speaker is dat is hij zo klein is en mobiel is. Als je op een gematigd volume naar je muziek luistert gaat het speakertje 12 uur mee, op de hardste stand is dat maar 3 uur. Volgens B&O zou de Beoplay het echter 24 uur moeten doen.

Prijs: 249 euro

Bang & Olufsen Beoplay A1

Wie voor een grotere en robuustere speaker gaat, zal niet onder de indruk zijn van deze kleintjes. De Monterey Bluetooth speaker van Fender is dan je eerste optie. Hij ziet er indrukwekkend uit en levert een even indrukwekkend geluid.

Reageer op artikel:
WANT to Have: de vijf beste Bluetooth speakers
Sluiten