Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 8 okt 2012

Want trakteert: 5 x cleaning cloth van Jonodesign

We willen allemaal een mooie laptop, tablet en/of smartphone. Onze vette vingers zorgen er echter voor dat het mooie apparaat smerig wordt. Het staat ook wel een beetje suf om zo’n prachtig apparaat schoon te moeten maken met het puntje van je mouw of een stukje papier. De oplossing hiervoor is de cleaning cloth Jonodesign. Deze is zowel stijlvol als super functioneel. De microvezelsdoekjes van Jonodesign kun je zelfs als pochet dragen. Want heeft de eer om 5 cleaning cloths van Jonodesign weg te geven. Lees snel verder om hier meer over te weten…

Deze microvezeldoekjes hebben een gladde voorzijde waarop een opvallend kunstwerk staat afgebeeld. De kunstwerken zijn gemaakt door nationale en internationale kunstenaars. De achterzijde bestaat uit microvezellusjes waarmee je je smartphone, tablet of laptop veilig kunt schoonmaken. Even niets schoon te maken? Draag hem dan als stijlvol pochet. Hierdoor worden kunst en functionaliteit optimaal gecombineerd. Top gadget om te winnen toch?!

Winnaars

De winnaars van een cleaning cloth van Jonodesign zijn geworden:

1. Max W. De Vries

2. Kilian van Gool

3. Riet v/d Walle

4. Nick Veenstra

5. Isolde Dehasque

Stuur je NAW-gegevens naar [email protected] en we sturen de cleaning cloth naar je toe.

Hoe kun jij deze prijs winnen?

Stap 1. Je kunt hier Want liken.

Stap 2. Laat ons hieronder weten waarom jij een cleaning cloth van Jonodesign wil winnen.

Gedaan? TOP! Je maakt nu automatisch kans op 1 van de 5 cleaning cloths van Jonodesign. De actie loopt tot vrijdag 12 oktober 14.00 uur. De 5 winnaars maken we vervolgens in dit artikel bekend.

Reageer op artikel:
Want trakteert: 5 x cleaning cloth van Jonodesign
Sluiten