Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 29 jul 2018

WANT to Have: de vijf beste oordopjes onder de 50 euro

Muziek is een belangrijk onderdeel van het leven en ook onderweg is het altijd fijn om vergezeld te worden van je favoriete nummers. Mocht je geen zin hebben in grote headphones, kun je natuurlijk gaan voor wat subtielere in-ear oordopjes. Dit zijn de vijf beste exemplaren voor onder de 50 euro.

SoundMagic E10C

De Soundmagic E10C is de opvolger van de Soundmagic E10, welke ook al goed was voor heldere en krachtige klanken. De nieuwe versie komt met een sterke bass om nog meer van je nummers te genieten. Sommige oordopjes kunnen na een tijdje pijn gaan doen, maar daar heb je bij de E10C geen last van, dankzij het design en de bijgeleverde verschillende opzetstukjes. Ook heb je geen last van een verstrengelde kabel, dankzij de gedraaide kabel met zijn anti-verstrengeling functie. Verder is er een geïntegreerde microfoon en afstandsbediening met drie knoppen en werkt het bedieningspaneel met zowel je Android smartphone als je iPhone.

Soundmagic E10C oordopjes

Prijs: 49,99 euro

Beyerdynamic Byron

Ook de Beyerdynamic Byron zorgt voor een krachtige bas en geeft je een gebalanceerd geluid. Hier vinden we ook weer een microfoon en afstandsbediening met drie knoppen geïntegreerd in de kabel. De afstandsbediening werkt echter alleen met Android toestellen. Je krijgt er verder drie paar siliconen oordopjes bij in verschillende formaten, zodat er altijd eentje bij moet zitten die perfect in je oor past. Het gesloten design zorgt ervoor dat je omgeving geen last heeft van je muziek en jij niet gestoord wordt door omgevingsgeluiden.

Beyerdynamic Byron oordopjes

Prijs: 43,95 euro

Fidue A65

De Fidue A65 heeft net zoals de Beyerdynamic Byron een gesloten design, waardoor jij en je omgeving elkaar niet lastig vallen met geluiden. Mogelijk ken je het Chinese merk Fidue (nog) niet, maar ze zijn al een tijdje bezig met het leveren van oordopjes met een mooie balans tussen kwaliteit en prijs. Door het metalen design ziet de A65 een stuk duurder uit dan dat hij werkelijk is. Het ding produceert verder een gebalanceerd geluid met heldere hoge klanken en een diepe bass.

Fidue A65 oordopjes

Prijs: 49,90 euro

RHA MA390 oordopjes

De RHA MA390 is het goedkoopste model van het Engelse bedrijf RHA, maar komt met hetzelfde premium design als de wat duurdere modellen. De kabel is gelukkig hier ook weer onverstrengelbaar en bespaart je hierdoor veel frustraties en tijd. In de kabel is een afstandsbediening verwerkt met een enkele knop. Deze kun je gebruiken om al tappend door je muziek te gaan of om een belletje te plegen. Hoewel de bass wat minder diep is dan bij de duurdere modellen, krijg je wel mooi uitgebalanceerde klanken om van je nummers te genieten.

RHA MA390 oordopjes

Prijs: 29,95 euro

Sony MDR-EX450AP

De Sony MDR-EX450AP komt met een aluminium behuizing, welke ongewenste trillingen minimaliseert. De 12 mm neodymium drivers zorgen voor een dynamisch geluid, waardoor je optimaal kunt genieten van al je tunes. Uiteraard moet je tijdens het luisteren geen last krijgen van je oren en daarom krijg je er comfortabele en nauwsluitende siliconen oordopjes bij. Dankzij de microfoon kun je ook gerust met je vrienden babbelen en ook hier zou de kabel niet zo snel in verstrengeld moeten raken.

Sony MDR-EX450AP oordopjes

Prijs: 34 euro

Hoewel het heerlijk is om naar muziek te luisteren van je favoriete artiesten, is het soms ook fijn om zelf creatief aan de slag te gaan. Als het begint te kriebelen helpt Google je om redelijk makkelijk je eigen muziek te maken in Song Maker.

Stuff

Reageer op artikel:
WANT to Have: de vijf beste oordopjes onder de 50 euro
Sluiten