Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 9 sep 2016

WANT Vlog: Dit zijn dé gadgets die het in 2016 gaan maken

Ons leven gaat sneller vooruit dan we misschien wel willen, maar zie het juist positief in. Innovaties maken ons leven gemakkelijker. Wij hoeven het niet altijd even serieus op te vatten, laat je lekker entertainen door nieuwe technologieën. Dit zijn dan ook dé gadgets die je in 2016 (en ook wel in 2017) gaan maken.

Genoeg vette sh*t, en dat maakt het leven juist leuk!

Anno twintigzestien leven wij in een onoverzichtelijke gadgetjungle. Onze nieuwsgierige houding heeft ervoor gezorgd dat er nog nooit zoveel producten verkrijgbaar zijn. Iedere dag komen er wel nieuwe dingen voorbij en daarom is de IFA in Berlijn zo’n spektakel. Dit is het walhalla waar alle vette (en ook minder vette) sh*t wordt tentoongesteld die in de laatste maanden van 2016 het moeten maken. En waarmee de toekomst wordt gebouwd. Neem een paar minuten de tijd en duik in een wonderbaar gadgetspektakel en ontdek de vette sh*t van 2016.

Wil je meer video’s zien waarbij we gadgets reviewen, evenementen bezoeken en Pokémon vangen? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

De IFA 2016 is overigens zo’n gigantisch evenement waardoor we niet alles in beeld konden brengen. Daar hebben we Instagram Stories voor ingeschakeld ;-). Je leest hier meer info over de DJI Osmo Mobile en kun je je haar laten föhnen met de Dyson Supersonic. En laten we tot slot Fungie, de paddenstoelenspeaker uit de video niet vergeten. Zjoe!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WANT Vlog: Dit zijn dé gadgets die het in 2016 gaan maken
Sluiten