Noah Korevaar
Noah Korevaar Nerdy Stuff 23 apr 2018

WANT to Have: zes stijlvolle zonnebrillen voor deze zomer

Het mooie weer is begonnen en daar worden wij spontaan gelukkig van. Alle winterkleding kan weer in een doos naar zolder en het is tijd om de zomerse items weer voor de dag te halen. Die zomerse look wordt nog beter wanneer je deze afmaakt met een mooie zonnebril. Zie hieronder een aanbod aan zonnebrillen die het altijd goed doen. 

Aviator

Ofwel: de ‘pilotenbril’, je kent ‘m ongetwijfeld. Dit stijlvolle montuur kent geen tijd. Ben je onzeker over welk montuur jij aan wil schaffen? Met deze zonnebril speel jij op safe! Denk je aan een pilotenbril, denk je aan Ray-ban.

Echter zijn er diverse merken die op deze trend inspelen en dit op bijzonder goede wijze doen! Kijk dus iets verder dan je neus lang is en verleg je grenzen. Het model van de foto koop je hier voor 192,00 euro.

Wayfarers

Dit model is vierkant maar rond. Je zou kunnen zeggen: het beste van twee werelden. Het is een iconisch model en wordt vaker gedragen door mannen die mode verstaan. De monturen zijn regelmatig ietwat uitdagender en vergeleken met het meer eenvoudige Aviator model, is de prijs vaak hoger. Wanneer jij hier een goed model van uitkiest kan je zomaar eens ogen als een ware trendsetterHet model van de foto hieronder koop je voor 49,95 euro hier.

Square

Ofwel vierkant. Dit betekent overigens niet dat je een blok op je hoofd moet dragen. Het montuur van de foto hieronder leent zich goed voor het ‘vierkante’ hoofd. Het model heeft ronde vormen, wat de wat hardere lijnen in jouw gezicht doen verzachten. Elk gezicht vraagt om een andere bril en een montuur met een ronde vorm is voor jou wellicht het mooiste. Dit neemt niet weg dat variëren altijd een optie is. Het model van de foto kost 152,00 euro en koop je hier.

Round

Ben jij gezegend met lekkere appelwangetjes? Kies dan voor een model als hieronder. Rechthoekige of brede monturen werken goed in combinatie met jouw gezicht. Tevens lenen modellen met bredere bovenkanten zich goed voor de vorm van jouw hoofd. Zonnebrillen genoeg, wat de vorm van je gezicht ook is. Het model van de foto hieronder is redelijk neutraal. Als je meer durft, kun je ietwat met kleuren spelen. Het model van de foto koop je hier van 99,00 euro voor 89,10 euro.

Keyhole

Het model wat een neusje heeft, ofwel gemaakt lijkt voor de neus. Stijlvolle mannen als Steve McQueen droegen deze vroeger al trouw. Nog altijd betreft dit een hip model.
Het staat lekker eigenwijs en bewust. Daarnaast is hij net even wat gewaagder en zit hij bovendien heerlijk. Een aanrader dus! Dit model koop je hier voor 430,00 euro.

Clubmasters

Deze zonnebril is net wat fijner vergeleken met de Wayfarer. Deze bril valt bijvoorbeeld goed te combineren met een pak. Hij oogt wat meer stijlvol en past dus perfect bij een chique look. Overigens doet ‘ie t ook goed met jeans en een basic shirt. De bril straalt stijl uit, dus zelfs jouw meest afgedankte outfit valt hier mee te redden. Het model hieronder koop je hier voor 134,95 euro.

Tip

Wil jij nog wat extra inspiratie vergaren voor jouw zomerse looks? Zo draag je de korte broek, zomerse jas en perfecte schoen nu het weer zo lekker zomers is!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WANT to Have: zes stijlvolle zonnebrillen voor deze zomer
Sluiten