WANT zoekt: video eindbaas in opleiding

Kijk jij de hele dag rond alsof je door de lens van een camera kijkt? Geloof jij net als wij dat er over vijf jaar geen geschreven teksten meer op het web te vinden zijn, maar dat wij alleen nog online video consumeren? En rijd jij het liefst met een Tesla naar kantoor? Mooi! Dan is dit dé stage voor jou als video eindbaas in opleiding. Hierbij alvast een voorproefje voor wat je in je eerste week gaat maken:

Wat kunnen we je bieden?

WANT is hét online lifestyle magazine over vooruitgang. WANT is onderdeel van Wayne Parker Kent. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om tijdens je stage + vol te rammen bij de meest ambitieuze uitgever van Nederland. Die + staat voor zowel overwerk als de met schimmige Balkanlikeuren doordrenkte vrijmibo. Ons kantoor staat in hartje Amsterdam. Op de Herengracht. Altijd aardig om te laten vallen op verjaardagen. Een leuke groep collega’s een grenzeloze collectieve ambitie en dorst.

Ben jij dat edit-kanon in de dop? Kun je met twee vingers in je neus die focus pullen terwijl je een callsheet in elkaar draait? Stuur dan een mail naar [email protected]. Oh ja, hierbij alvast wat puik editwerk van jouw voorganger:

Vacature eisen:

Is de stage als video eindbaas in opleiding bij WANT en Wayne Parker Kent iets voor jou? Dat ligt er aan. Ben je op zoek naar ‘een stage’ of een stapel studiepunten? Dan niet. Ben je op zoek naar een spot waar jij, je creativiteit en je toekomst de ruimte krijgen? Dan wel.

Wayne Parker Kent is uitgever van een aantal van de meest gelezen online magazines van Nederland. Dagelijks vermaken we iedereen die op een beeldscherm uitkijkt. Of dat nu een moeder van dertig of een vooruitstrevende puber is.

Rechtstreeks vanuit de hoofdstad slingeren onze redacties het web vol met awesomeness. Must-read artikelen, oogstrelende videoproducties en iedere andere denkbare vorm van hoogwaardige content. Want ons soort superhelden heeft aan een muis en een keyboard genoeg. En nee; de naam Wayne Parker Kent gaan we niet uitleggen. Tot slot ga je ook wel eens mee naar het buitenland. Vind je vast leuk:

Ben jij dus dat edit-kanon in de dop? Kun je met twee vingers in je neus die focus pullen terwijl je een callsheet in elkaar draait? Stuur dan een mail naar [email protected].