admin
admin 23/11/2012

Want’s Foodie Friday: 5 vette Culy gadgets

Een smartphone in onze broekzak, een fixie in de gang en een Instagrambril op onze neus. Maar what about the kitchen? Ook daar moet je natuurlijk voorzien zijn van de laatste gadgets. Monique, hoofdredacteur van Culy.nl, vertelt je iedere week wat de tofste nieuwste culinaire gadgets zijn.

Als jij Culy.nl net zo leuk vindt als wij kun je ze hier liken:

1. Boozen als een Viking

Drinken uit rode bekers of shotglaasjes, of laat stáán een simpel bierflesje, is zo 2011. Dit jaar drinken we als Vikingen uit een grote drinkhoorn, Das Horn genaamd. Voor dit exemplaar zijn geen dieren gesneuveld zoals vroeger; hij is gemaakt van hard plastic met een roestvrij stalen rand. Er zit zelfs een koordje bij om ‘m rond je nek te hangen. Momenteel nog een Kickstarter project, hopelijk snel echt te bestellen.

2. Onderzetters met flair

Deze Concrete Hexagon Coasters, ook wel gewoon onderzettertjes genoemd, geven je tafel direct wat cachet. Een set van 4 kost 48 dollar (omgerekend 38 euro), niet goedkoop, maar wel stijlvol. Hier te koop.

3. Stapelen in de oven

Nooit genoeg plek in je oven? Dit drie etages hoge ovenrek biedt uitkomst. Handig voor uitgebreide etentjes of kerstdiners; zo kun je opeens veel meer kwijt om te bakken. Gemaakt van staal met een duurzaam chromen laagje, en kan ook in de vaatwasser. Te koop bij Amazon.com voor omgerekend 17 euro.

4. Accepteer a.u.b. de cookies

Met deze cakevorm maak je taartjes in de vorm van een…. iPhone! Superleuk, origineel en het ideale cadeautje voor onder de kerstboom. Koop de vorm bij het Franse warenhuis Colette, of blijf lekker thuis en bestel het online voor €12,-.

5. Opgeruimd staat netjes

Jep, Culy is fan van de prachtige gadgets van het merk Joseph Joseph. Eerder zagen we al het mooiste afdruiprekje ooit voorbij komen en nu hebben ze weer iets fijns ontwikkeld: een wederom mooie, minimalistische bestekbak. De Joseph Joseph DrawerStore zorgt ervoor dat je in een handomdraai opgeruimde lades hebt, en het ziet er nog aantrekkelijk uit ook. De bak is verstelbaar in de breedte, van 29 tot 48 cm, waardoor hij in zo goed als iedere lade past, ideaal dus. De DrawerStore is in twee varianten verkrijgbaar, wit met groen en wit met zwart, voor €29,95 op de officiele website van Joseph Joseph en in vele kookwinkels.

Reageer op artikel:
Want’s Foodie Friday: 5 vette Culy gadgets
Sluiten