admin
admin 7 sep 2012

Want’s Foodie Friday: 5 vette Culy gadgets

Een smartphone in onze broekzak, een fixie in de gang en een Instagrambril op onze neus. Maar what about the kitchen? Ook daar moet je natuurlijk voorzien zijn van de laatste gadgets. Monique, hoofdredacteur van Culy.nl, vertelt je iedere week wat de tofste nieuwste culinaire gadgets zijn.

Als jij Culy.nl net zo leuk vindt als wij kun je ze hier liken:

1. Ninja Turtles drinken thee

Waarom thee uit een saaie pot drinken als het ook anders kan? De Turtle Teapot is ontworpen door de Balinese kunstenaar Putu Oka Mahendra en hier te koop.

2. Voortaan snuif je je cocktails

Cocktails drinken is zo 2011. Dit jaar snuiven we ze op, alsof het wolkjes zijn. Je favoriete drankje slurp je nu met een rietje op uit deze speciale karaf van Le Whaf. Wel de smaak, niet de calorieën. Maar of je er dronken van wordt…? Hier te koop.

3. Come to The Dark Side… We have tea!

Nog een theegadget, maar alles behalve een zoetsappige. De Death Star Tea Infuser is gemaakt van roestvrij staal, en houdt op galactische wijze je losse theebladeren vast en geeft een goddelijke smaak in je kopje. Voortaan serveer jij je boys thee als jullie Star Wars kijken.

4. Schat, droog jij je kopjes even aan m’n baard af

Dat theedoeken echt niet saai en gestreept hoeven te zijn, bewijst dit design van Donna Wilson. Je gebruikt z’n baard om je kopjes af te drogen. Slick!

5. Spaghetti-meter to the rescue

Nooit meer teveel spaghetti koken met deze slimme spaghetti-meter van Joseph Joseph. Tof design, niet te duur (dus ook een goed cadeau!) en ultrahandig. Hier te koop.

Reageer op artikel:
Want’s Foodie Friday: 5 vette Culy gadgets
Sluiten