admin
admin 21 sep 2012

Want’s Foodie Friday: 5 vette Culy gadgets

Een smartphone in onze broekzak, een fixie in de gang en een Instagrambril op onze neus. Maar what about the kitchen? Ook daar moet je natuurlijk voorzien zijn van de laatste gadgets. Monique, hoofdredacteur van Culy.nl, vertelt je iedere week wat de tofste nieuwste culinaire gadgets zijn.

Als jij Culy.nl net zo leuk vindt als wij kun je ze hier liken:

1. De ultieme handtas voor mannen: met een wijnvaatje!

De ‘wijn in box’-trend is al een paar jaar aan de gang. De een is fan, de ander vindt het monsterlijk. Designer Jakob Wagner kwam met het idee om het boxconcept te verwerken in een stijlvolle handtas. Je haalt de wijnzak uit de box, doet hem in de Baggy Wine Coat en sluit hem aan op de rubberen dop en tap. Picknick time! Hier online te bestellen voor €35.

2. Prachtig WateR servies van Bowls and Dishes

Het nieuwe WateR servies van Bowls and Dishes is niet alleen mooi, maar heeft ook inhoud! Bij de aankoop van dit aardewerk gaat namelijk een deel van de opbrengst naar Max Foundation, een stichting die zorgt voor de aanleg van waterputten en sanitatie in Bangladesh. Het servies is verkrijgbaar in diverse kook- en kadowinkels, zie ook: www.bowls-dishes.com/verkooppunten.

3. De Facebook ovenwant: LIKE!

Deze Facebook ovenwant willen wij wel aan een keukenhaakje hangen. Ehm, wat zeggen we: LIKE! Ontworpen door de Milanese designer Enrique Luis Sardi. Hier te koop.

4. Water tappen als een koning

Een watertap van 540 euro, waarom ook niet? De ei-vormige Caviar Ovobar Marcato Beverage Dispenser van het merk Aquaovo beschrijft in ellenlange zinnen waarom water beter smaakt door deze tap. Wij denken vooral: wat een gaaf ding! Hier te bestellen.

5. Truly classic

Een absolute klassieker natuurlijk, deze old school koelbox voor de picknick van Coca Cola. Dat ‘t een waar verzamelobject is, is zeker niet overdreven. Deze stalen box uit 1940 houdt zo’n 5 a 6 flesjes koel én er zit tevens een flesopener in verstopt. Te koop via TheFancy voor omgerekend 170 euro.

Reageer op artikel:
Want’s Foodie Friday: 5 vette Culy gadgets
Sluiten