admin
admin 12 okt 2012
Leestijd: 2 minuten

Want’s Foodie Friday: 5 vette Culy gadgets

Een smartphone in onze broekzak, een fixie in de gang en een Instagrambril op onze neus. Maar what about the kitchen? Ook daar moet je natuurlijk voorzien zijn van de laatste gadgets. Monique, hoofdredacteur van Culy.nl, vertelt je iedere week wat de tofste nieuwste culinaire gadgets zijn.

Als jij Culy.nl net zo leuk vindt als wij kun je ze hier liken:

1. Ontbijt op een stokje

Met de Nostalgia Electrics FTW200 2-in-1 Breakfast Treats Maker maak je supersnel wafels, maar ook wentelteefjes en pannenkoekjes op een stokje. Het wafelijzer heeft 2 vormen, één voor wafels en de ander voor wentelteefjes en (Amerikaanse) pannenkoekjes. Bij Amazon is -ie te koop voor €27 . Daarnaast krijg je 25 stokjes om gelijk aan de slag te gaan.

2. Stijlvolle citruspers

Deze roestvrijstalen citroenknijper is niet alleen dé musthave voor een echte Engelse high-tea maar ook gewoon heel erg handig bij het persen van vers citrussap. Of vul de knijper met een schijfje verse citroen en knijp uit boven een glas (heet) water voor instant citroen thee. De knijper is van het mooie keukenmerk WMF en is ook geschikt voor je vaatwasser, ideaal dus. Dit handige hulpje is te koop voor bij The Fancy en is één van Culy’s favorieten op het gebied van thee en accessoires.

3. Het perfecte kruidenrek

De Kitchen Pro Ferris Deluxe Spice Rack is het perfecte kruidenrek. Hij staat goed in elke keuken en is de perfecte aanvulling voor je kruidencollectie want het houdt maar liefst 15 soorten kruiden. Het rek komt in 2 varianten, één met kruiden die alleen in en rondom het Verenigd Koninkrijk zijn geproduceerd, en een variant met kruiden die de Indiase keuken vertegenwoordigen. Helaas vooralsnog alleen in Engeland te koop.

4. Marshmallows roosteren boven… je eettafel

‘s Zomers kan het zo gezellig zijn: met z’n allen bij de vuurkorf marshmallows roosteren, heerlijk! Met de Indoor Flameless Marshmallow Roaster kan je nu het hele jaar door binnen marshmallows roosteren, zonder vuur te maken. Zet het apparaat op tafel en vul de bakjes met marshmallows, maria-biscuits en stukjes chocolade. Rooster je marshmallows en eet ze zo, of tussen 2 biscuits met een beetje chocolade. Helaas, de Indoor Roaster is niet goedkoop. Bij TheFancy is -ie voor 54 euro verkrijgbaar.

5. Speciaal voor je dubbele espresso

Een goede dubbele espresso kan in dit leuke kopje dat speciaal ontworpen is voor een dubbele dosis cafeïne. Het lijkt alsof het twee op elkaar gestapelde kopjes zijn, maar niets is minder waar! De kopjes komen in een set van 2 met bijpassende schotels en zijn verkrijgbaar bij TheFancy voor € 20,95.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Want’s Foodie Friday: 5 vette Culy gadgets
Sluiten