Wapens levelen in Call of Duty: Black Ops Cold War gaat nu sneller

Mocht je na het weekend even geen Call of Duty: Black Ops Cold War hebben gespeeld, dan is het handig om vandaag de spelcomputer even aan te zetten. Er is namelijk sinds gisteren een nieuwe update beschikbaar voor de game waar we blij van worden.

Dankzij de nieuwe update wordt het in Call of Duty: Black Ops Cold War namelijk makkelijker om je wapens te levelen. Op die manier kun je dus sneller een handige nieuwe attachment er op plaatsen, zodat je net wat effectiever te werk kunt gaan.

Call of Duty: Black Ops Cold War maakt wapens levelen makkelijker

De complete patch notes voor Call of Duty: Black Ops Cold War kun je hier bekijken. Het is zoals je ziet niet een enorme update. Maar het feit dat je nu meer Weapon XP krijgt in zowel de multiplayer als de zombie-modus is gewoon goed nieuws. Want dan hoef je gewoon net wat minder potjes met een nieuwe wapen te spelen voordat je daar weer een paar aardige attachments voor hebt en je kill/death-ratio omhoog kan krikken. En dat is gewoon beter voor je gemoedsrust.

Call of Duty Black Ops: Cold War
Veel actie op het water (Afbeelding: Activision)

Naast deze verbetering brengt de patch voor Call of Duty: Black Ops Cold War ook een paar verbeteringen. In de zombie-modus van de game was er een fout waarbij je minder Weapon XP kreeg wanneer je in je eentje speelde. Of wanneer je verder in de game kwam in latere rondes. Ook zorgde de Napalm Burst Ammo Mod er voor dat je niet altijd de juiste Weapon XP kreeg. Geen fouten die de game onspeelbaar maakten, maar uiteraard wel fijn dat het nu is opgelost.

Nuketown ’84

Sinds kort kun je in Call of Duty: Black Ops Cold War los op de map Nuketown ’84. Heerlijk als je van chaos geniet. Daar was echter ook een foutje ingeslopen. Spelers konden buiten de map komen en in leven blijven, wat niet de bedoeling was. Nu ga ze gewoon op de juiste manier er aan, zodat ze geen misbruik kunnen maken van een rare positie. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

Reageer op artikel:
Wapens levelen in Call of Duty: Black Ops Cold War gaat nu sneller
Sluiten