Warner Bros. komt met online comic con voor DC-fans

Goed nieuws voor de fans van Batman, Superman en andere superhelden van de DC-comics. Warner Bros. komt met een speciaal fan-event.

Vanwege de coronacrisis zijn grote evenementen uit den boze. Een Comic Con is dan ook helemaal niet mogelijk op dit moment. Om dat leed toch even te verzachten komt Warner Bros. met een soort gelijk event, maar dan online. Alle superhelden uit het DC-multiversum zullen daar verschijnen.

Nog even wachten op het DC Fandome

Het is nog even wachten voor de fans van Warner Bros. en DC Comics, want het evenement is pas op zaterdag 22 augustus. Om 19:00 uur kunnen zij via de website gratis het wereldwijde event online bezoeken. Het hele DC Fandome duurt in totaal 24 uur.

Tijdens DC Fandome zullen de casts en makers van verschillende films en series vertellen over hun producties. Zo staan onder andere Batman, Shazam!, Superman, The Suicide Squad en Wonder Woman op het programma.

Nieuwe aankondigingen door Warner Bros.

Naast praatjes van verschillende acteurs belooft Warner Bros. ook nieuwe aankondigingen te doen en exclusief beeldmateriaal te laten zien. Tijdens de conferentie zijn er ook lokale evenementen. Zo kunnen inwoners met lokale gezichten of stemacteurs praten tijdens het event.

Verschillende werelden

Tijdens het DC Fandome zijn er vijf verschillende werelden die elk iets anders bieden. Bij het DC WatchVerse krijg je exclusieve filmvertoningen te zien en komen verschillende acteurs aan het woord. Het DC YouVerse staat in het teken van content door de fans. Hier zie je cosplay en de creaties van de fans. In het DC InsiderVerse zie je de creatieve wereld van de makers. Hier zie je hoe films, strips, games en attractieparken worden ontworpen.

Jij kunt dus ook deel uitmaken van het DC Fandome. Jij kunt jouw creaties, tatoeages en cosplayfoto’s uploaden om mee te doen aan wedstrijden. Wellicht zie je jezelf dan terug in het DC YouVerse.

Reageer op artikel:
Warner Bros. komt met online comic con voor DC-fans
Sluiten