Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 16 dec 2013

Wat gebeurt er als Conan, Ice Cube en Kevin Hart de nieuwe dienst Lyft uitproberen?

Af en toe komen we in een situatie terecht waarin we niet kunnen of mogen autorijden. Dit kan zijn omdat je teveel alcohol op hebt of dat je niet eens een rijbewijs hebt. Wil je dan zonder je vrienden of familie lastig te vallen snel een lift? Dan moet je de nieuwe service Lyft checken.

Lyft is een service waarmee mensen elkaar een lift kunnen geven en werkt met een app. Open de app en geef aan dat je een lift nodig hebt. Als er iemand in de buurt is krijg je van diegene een lift (tegen betaling uiteraard). De service is voor nu alleen nog in in Noord-Amerika beschikbaar, maar als het daar een succes wordt, komt het gegarandeerd naar Nederland.

De Amerikaanse talkshowpresentator Conan, rapper Ice Cube en de cabaretier Kevin Hart zijn de service hebben de service uitgeprobeerd. Ze staan ergens in de stad Los Angeles en worden opgepikt door een random chauffeur. De video duurt negen minuten, maar is zeker de moeite waard om te kijken. De drie zijn werkelijk hilarisch!

Hebben ze je overtuigd? Lyft is hier voor iOS en hier voor Android te downloaden mocht je binnenkort de Verenigde Staten bezoeken.

Reageer op artikel:
Wat gebeurt er als Conan, Ice Cube en Kevin Hart de nieuwe dienst Lyft uitproberen?
Sluiten