Stefan Keerssemeeckers
Stefan Keerssemeeckers Apps 2 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Wat weet Facebook allemaal van je? Check het vlug op Apply Magic Sauce!

Op Facebook kom je vaak toffe dingen tegen, en de ‘vind ik leuk’-knop is nooit ver weg! Handig om updates te ontvangen over zaken waar je in geïnteresseerd bent. De dingen die je leuk vindt vertellen echter ook een heleboel over jezelf. Op deze site, Apply Magic Sauce van Cambridge University, kun je een profiel checken dat helemaal gebaseerd is op jouw likes!

Wat vertellen jouw likes aan Facebook?

Aan de hand van je Facebook-likes doet Apply Magic Sauce verschillende schattingen over jou. Je levensovertuiging, karakter, geaardheid, relatiestatus, enzovoorts. Erg tof om te checken wat Facebook van je dénkt te weten!

Apply Magic Sauce is natuurlijk wel zéér afhankelijk van het aantal ‘likes’ dat je op je profiel hebt. Wij vinden niet zo veel dingen leuk (althans, niet op de Facebook-manier), dus de resultaten waren niet zo gedetailleerd. Hoe zekerder Apply Magic Sauce van een bepaalde schatting is, des te hoger is het cijfer dat er achter staat. Hoe dichter dit bij 1 in de buurt komt, hoe accurater.

Als jij alles wat je leuk vindt vastlegt op het sociale netwerk, dan is jouw analyse waarschijnlijk een stuk betrouwbaarder!

Hier kun je zelf je profiel checken. Je hoeft je niet in te schrijven; alleen even in te loggen met Facebook (en daarna weer uitloggen). En? Hebben ze een beetje een accuraat beeld van je?

Check ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat weet Facebook allemaal van je? Check het vlug op Apply Magic Sauce!
Sluiten