Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 20 aug 2019

Watch Dogs Legion kent personage dat willekeurig verdwijnt

Pas op wanneer je Watch Dogs Legion speelt en baalt dat je met een personage speelt waarvan je verwenst dat hij dood kan vallen. Voordat je het weet komt je ‘wens’ uit. Dat valt af te leiden van een nieuwe trailer die Ubisoft heeft vrijgegeven rondom de Gamescom. De trailer werd gepubliceerd in de Google Stadia-presentatie, maar geldt natuurlijk ook voor de andere platformen waar de game op uitkomt.

De personages van Watch Dogs Legion

Het desbetreffende personage is Alan Murphy, één van de vele personages die je in de game kunt rekruteren wanneer je het speelt. Elk personage dat je rekruteert heeft voordelen, maar kan soms ook een nadeel hebben. In het geval van Alan kan de beste man voor twee keer zoveel schade zorgen wanneer hij er met zijn geweren op los knalt. Dat is een flinke upgrade, maar daar staat dan wel een nadeel tegenover dat hij op een willekeurig moment dood kan neervallen. Alan is slechts één van de vele personages die je in de game kunt rekruteren. In veel gevallen rekruteer je iemand door iets voor hem of haar te doen. Lukt dat, dan kun je met dat personage los gaan. De onderstaande trailer toont aan wat je zoal kunt verwachten.

Watch Dogs Legion probeert op deze manier iets unieks neer te zetten, maar loopt ook het risico op die manier een game te zijn die met los zand aan elkaar hangt. Het is moeilijk voor te stellen dat je op deze manier iets van een band krijgt met de verschillende personages. Dat gezegd hebbende heb ik de game zelf nog niet kunnen spelen, dus wellicht zit ik wel helemaal mis. De game moet in elk geval op 6 maart van volgend jaar uitkomen en verschijnt dan op de pc, PlayStation 4, Stadia en de Xbox One.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Watch Dogs Legion kent personage dat willekeurig verdwijnt
Sluiten