Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 20 jul 2019

Watchmen: eerste trailer voor aankomende HBO superheldenserie

Een tijdje geleden werd bekend dat HBO met een nieuwe verfilming van de superhelden comic Watchmen zou gaan komen. De eerste beelden bleken al behoorlijk duister, maar de zojuist verschenen trailer gaat nog een stapje verder. Het ziet er naar uit dat de serie qua geweld niet alleen bruter gaat worden dan Marvel, maar zelfs ook DC.

Watchmen – de eerste volledige trailer

De San Diego Comic Con blijkt naast een geweldig evenement voor cosplay fans ook heel veel film- en serie liefhebbers blij te maken. Zo verschenen er vanwege deze beurs een aantal zeer interessante trailers voor onder andere IT: Chapter Two en het langverwachte vervolg op Top Gun met Tom Cruise.

Er blijkt nu ook een trailer uitgebracht voor Watchmen, een superheldenserie welke door HBO uitgezonden gaat worden. Bekijk de video hieronder:

De serie is gebaseerd op de stripboeken van Alan Moore en Dave Gibbons. In deze verhalen zien we een alternatieve geschiedenis waarin superhelden een belangrijke invloed hebben gehad.

Zack Snyder

Het is voor het eerst dat Watchmen een verfilming krijgt. In 2009 maakte namelijk niemand minder dan Batman v Superman en Justice League regisseur Zack Snyder een film rondom deze comic. Deze was commercieel misschien wat matig film, al waren er genoeg mensen die het project geweldig vonden.

Bij deze HBO serie was Snyder echter niet betrokken. Wel gaan we acteurs als Don Johnson, Tim Blake Nelson (bekend van The Ballad of Buster Scruggs), Regina King, Adelaide Clemens en Louis Gossett Jr. in deze nieuwe Watchmen adaptie terugzien.

Watchmen trailer

Als het goed is gaat Watchmen in de herfst van 2019 al verschijnen. Het nadeel is echter dat de serie nog geen plannen heeft om naar Netflix of Videoland te komen. Het gaat hierdoor waarschijnlijk wat lastig worden om hem in Nederland te gaan volgen.

Mocht jij echter nu al een leuke serie willen zien, lees dan hier wat er onlangs aan Netflix toegevoegd is.

Reageer op artikel:
Watchmen: eerste trailer voor aankomende HBO superheldenserie
Sluiten