HBO komt met eerste officiële beelden van de Watchmen serie

Ondanks dat de in 2009 verschenen superhelden-film Watchmen geen commercieel succes was hebben veel filmliefhebbers deze culthit nog steeds hoog zitten. Het is daarom ook goed nieuws dat er nu een serie rondom Watchmen komt.

Watchmen Trailer

Er is een eerste trailer verschenen voor Watchmen, een aankomende superheldenserie op HBO. Het viel ons direct op dat de video behoorlijk duister is. Alhoewel men dat van DC ook zegt lijkt deze serie nog een stapje verder te gaan. In deze serie worden de ”superhelden” dan ook meer gezien als outlaws dan echte helden. De trailer is hieronder te bekijken:

Watchmen is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Dave Gibbons en Alan Moore. Hierin volgen we een alternatieve tijdlijn waarin superhelden een belangrijke invloed op de geschiedenis hebben gehad.

Zack Snyder versie

Het is echter niet de eerste keer dat Watchmen is verfilmd. In 2009 maakte niemand minder dan Zack Snyder (bekend van Justice League en Batman v Superman) een film rondom deze comic. Alhoewel het commercieel gezien een matige film was zijn er nog steeds veel fans die de film als een van de beste superheldenfilms ooit beschouwen.

Met deze serie op HBO lijkt Watchmen een nieuwe kans te krijgen, al is Snyder dit keer niet betrokken. De personages zullen vertolkt worden door onder andere Don Johnson, Regina King, Tim Blake Nelson (bekend van The Ballad of Buster Scruggs), Adelaide Clemens en Louis Gossett Jr. De serie staat gepland om in de herfst te verschijnen.

Watchmen trailer

Mocht jij interesse in superheldenseries dan kun je later dit jaar ook genieten van Batwoman, waarin een vrouwelijke versie van de bekende vleermuis de show steelt. Deze heldin zal gespeeld worden door de Australische Ruby Rose.

Het nadeel is dat beide shows voorlopig geen plannen hebben om naar bijvoorbeeld Netflix of Videoland te komen, waardoor het in Nederland lastiger wordt om ze te gaan volgen. Gelukkig hebben wij eerder deze week een handig overzicht gemaakt met een aantal nieuwe Netflix films.

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals, elektrische fietsen en films. Zo houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Reageer op artikel:
HBO komt met eerste officiële beelden van de Watchmen serie
Sluiten