Daniel Koster
Daniel Koster 13 jan 2016

Waterdichte sokken zijn dé uitkomst voor nat en koud (winter)weer

Het kan nog wel eens regenen in ons koude kikkerlandje. En dan niet een beetje, maar met bakken uit de hemel. Zo erg dat je tijdens een fietstocht of een weekendje kamperen tot aan je sokken doorweekt kunt zijn. En dat is toch wel één van de naarste dingen die je kan overkomen; doorweekte sokken en daardoor met natte, koude voeten rondlopen. Daarom zijn deze sokken zo’n uitkomst!

Nooit meer natte sokken

Yes, je gebeden zijn verhoord, en dan wel door Showers Pass. Zij hebben namelijk ‘Crosspoint Waterproof Socks’ ontwikkeld en ja, deze sokken zijn waterdicht. Loop je tijdens het kamperen door een veld dat nog nat is van de dauw? Geen probleem, je hebt waterdichte sokken aan. Regent het pijpenstelen terwijl jij op de fiets zit? Natte voeten heb je in ieder geval niet! De sokken kennen drie verschillende lagen en deze zorgen er onder andere voor dat ze waterdicht zijn.

Elke andere sok

De sokken voelen heerlijk comfortabel aan, aangezien de binnenste laag Merino-wol kent. De buitenste laag is van een water-resistente stof gemaakt en de middelste laag kent een stof die je voeten laat ademen. Zodoende zitten de sokken comfortabel en zijn ze waterdicht, maar krijg je er volgens de ontwikkelaars geen zweetvoeten van. De sokken van Showers Pass zijn in verschillende kleuren via de webshop verkrijgbaar. Ze kosten 37 euro exclusief twintig euro aan verzendkosten.

Reageer op artikel:
Waterdichte sokken zijn dé uitkomst voor nat en koud (winter)weer
Sluiten