Home 4 jul 2016 Zuhre Orhon

Wauw! Deze prachtige woning is volledig computer geanimeerd

Virtual Reality (VR) wordt steeds populairder. Dit is niet gek, omdat het voor behoorlijk wat nieuwe mogelijkheden biedt, nog los van games. Je kunt bijvoorbeeld denken aan reportages, onderwijs en de gezondheidszorg. Hier komt nu nog een interessante categorie bij. Een architectenbureau wist deze VR-woning op een briljante wijze in elkaar te zetten.

woning

Prachtige woning, maar dan in Virtual Reality

De Lake House Cinematic is een ontwerp van UE4A. In de video zien we een prachtige woning die met natuurlijk licht is gefilmd. Althans, zo líjkt het. De werkelijkheid is anders, want dit is een huis dat speciaal voor VR is gemaakt. De beelden zijn door de architecten zelf in elkaar gezet en vormen zo dit adembenemende onderkomen. Check de video hieronder en oordeel zelf!

Video’s van ons zien? Abonneer je hieronder op ons YouTube-kanaal:

Dit is zeker niet de eerste keer dat UE4A een VR-huis heeft laten zien. Echter, dankzij de overtuigende manier van lichtwerking en haarscherpe materialen lijkt dit net een tour door een echt huis. Alles lijkt te kloppen: als we niet beter wisten zouden we zweren dat het een echte woning is. Briljant gedaan!

Reageer op artikel:
Wauw! Deze prachtige woning is volledig computer geanimeerd
Sluiten