Zuhre Orhon
Zuhre Orhon 16 feb 2016

Wauw, dit zijn de meest vreemde smartphone hoesjes ooit

De smartphone heeft een belangrijke rol in onze samenleving. Je bent naast het bellen van je vrienden en naasten steeds meer bezig met het versturen van berichten, checken van het weer en het stalken van mensen op sociale media. Kort gezegd; je smartphone is je leven. Je gaat nooit de deur uit zonder je telefoon en als je ‘m denkt te laten vallen heb je zowat een hartverzakking. Aangezien je als trouwe gebruiker ook zuinig bent op je smartphone kies je voor de meest hippe telefoonhoesjes die er bestaan. Het viel ons op dat er zowel hele leuke als ontzettend vreemde ontwerpen te vinden zijn. Deze vreemde versies moesten we met je delen!

Met deze case heeft niemand het door als je aan het bellen bent

Wil je graag bellen zonder dat anderen dat door hebben of vind je het er niet uit zien dat je met je telefoon aan je oor loopt. Dan is deze hoes ideaal. De case voelt en beweegt als een ‘echt’ oor en ziet er daardoor als we eerlijk zijn ontzettend vreemd uit. Op deze site kun je ‘m vinden en de ontwerper ervan contacteren. Door via Google te zoeken op ‘ear case’ kom je soortgelijke hoesjes tegen!

Van de Isopoed-case krijgen we de kriebels

Normaal kunnen we prima omgaan met insecten. Deze hoes ziet er echter zo vervelend uit dat we spontaan overal kriebel krijgen. Stel je voor dat je je telefoon de hele dag zo bij je hebt. Dan schrik je je toch elke keer een hoedje als je telefoon gaat en je dit apparaat vastpakt? De case is (voor nu) godzijdank uitverkocht.

Behoefte aan iemand die altijd je hand vasthoudt?

Ben je ietwat eenzaam maar heb je wel behoefte aan iemand die je handje altijd vasthoudt? Dan zijn je (ietwat rare) gebeden verhoord. Deze case biedt je namelijk altijd de helpende hand. Wij snappen niet waarom iemand hiermee op de proppen zou komen, maar goed!

Kun je geen DeLorean betalen? Dan is dit the next best thing

De DeLorean gaat weer worden geproduceerd. Dit wordt echter geen goedkoop grapje. Dan kun je beter voor deze geinige case geen in de vorm van een DeLorean. Check hier hoe je ‘m op de kop kunt tikken.

Altijd een knuffelige telefoon met deze snoezige telefoonhoes

Oké, dit is niet iets voor ons, maar grappig is-ie wel. Net zoals de hoes ook ongelofelijk onhandig is. Wie wil er nou de hele dag met een teddybeer aan zijn oor of in zijn tas rondlopen? Diegene die dat wel wilt kan ‘m hier op de kop tikken!

Voel je met deze case altijd veilig

Deze case beschermt jou en je telefoon te allen tijde. Dit aangezien-ie je telefoon beschermt tegen een val en jou tegen iemand die je aanvalt. Hoe? Door een taser te kennen. Wij zouden enkel wel bang zijn dat we niet onze belager zouden taseren, maar onszelf! Koop ‘m hier.

Dat waren de vreemde cases die we voor je in petto hadden. Met deze hoesjes is je telefoon altijd beschermd, echter wordt de handzaamheid er daar vaak niet beter op. Wij vragen ons dan ook af of er überhaupt iemand met zo’n apparaat rondloopt. Geinig zijn ze in ieder geval zeker!

Reageer op artikel:
Wauw, dit zijn de meest vreemde smartphone hoesjes ooit
Sluiten