Daniel Koster
Daniel Koster Home 16 jan 2016

Wauw; in het magische Treehotel verblijf je onder andere in een UFO of een vogelnest

We schreven een aantal jaar geleden over het Treehotel. Waar het hotel toen al tof was, is dat de afgelopen jaren alleen maar meer het geval geworden. Het Treehotel is namelijk flink gaan uitbreiden en dus vonden wij het tijd om ‘m weer wat aandacht te geven!

Prachtige kamers in het magische Zweden

Het hotel bevindt zich midden in het prachtige Zweedse Lapland langs de Grote Lule rivier en kent verschillende ‘hotelkamers’. Dit zijn in wezen bijzondere boomhutten die zich tussen de vier en zes meter van de grond vandaan bevinden. We schreven eerder al over de Mirrorcube, een hut die door middel van spiegels nagenoeg onzichtbaar is voor de buitenwereld. De nieuwere kamers, zoals de futuristische UFO of de simplistische Blue Cone, doen hier zeker niet aan ten onder. Elk van de verblijven kent namelijk een bepaalde stijl en vormgeving waardoor er voor ieder wat wils is. Het blijft echter niet bij enkel in je gave kamertje zitten, want er is genoeg tofs te beleven in de buurt van de prachtige boomhutten.

Een actieve vakantie weg

Je bevindt je midden in de natuur en zodoende is er genoeg rondom het Treehotel te beleven. Zo kun je helikoptervluchten maken, vissen op de Grote Lule, raften, mountainbiken en meer. Heb je niet zo’n zin in een drukke vakantie vol met activiteiten? Dan kun je ook heerlijk naar de sauna of mooie wandelingen maken. Kortom, prachtige verblijven waar je genoeg kunt beleven. Het totaalplaatje is voor ons compleet, wauw. Boek via de site een kamer en laat het ons even weten als je gaat!

Reageer op artikel:
Wauw; in het magische Treehotel verblijf je onder andere in een UFO of een vogelnest
Sluiten