Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud 17 jan 2017

Van televisies tot smartphones: op deze websites vind je de beste gadgetdeals

Wij Nederlanders zijn dol op koopjes. Het is toch heerlijk om minder te betalen dan nodig? Dan kun je het geld dat je in je zak houdt uitgeven aan iets anders. Deze websites bieden elke dag nieuwe gadgetdeals en gear aan voor een schappelijke prijs.

Out of the box en in je huis

Op outofthebox.nl moet je zijn als je op zoek bent naar wasmachines, televisies, huishoudelijke apparaten, audio-apparaten en refurbished iPhones met fikse kortingen. Als je voor 18.00 uur bestelt heb je het apparaat de volgende dag in huis. Uit de doos en in je huis zullen we maar zeggen. ;)

gadget deals

Elke dag nieuwe koopjes

Toegegeven: er staat veel rommel op dailyoffers.nl. Gelukkig kom je er ook zaken tegen die je wel degelijk wilt hebben. Smartwatches, televisies, slimme lampen, laptops, sport gear, drones en ga zo maar door.

gadget deals

Categorie gebruikt

Marktplaats is bijna niet meer weg te denken van het internet. Alles maar dan ook alles wordt op deze website aangeboden. Ben je op zoek naar gear en vind je het niet erg dat je 4K televisie al een keer is gebruikt? Dan is Markplaats je site. Kijk echter wel uit bij deals die te mooi zijn om waar te zijn. Je wilt immers geen gejatte spullen kopen.

Cadeau’s, gadgets en andere meuk

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die alles al heeft? Dan zou het zo maar zo kunnen zijn dat je het ideale cadeau vindt op gadgetsgift.nl. Gadgets voor in de keuken, de science nerd, woonkamer, noem het op. En alles uiteraard voor een schappelijk prijsje. Heerlijk!

gadget deals

Deal overzicht

Dealdigger.nl is net als dailyoffers een website die een overzicht aanbiedt wat voor deals er op het internet te vinden zijn. Je vindt er alles van spycams tot anti-snurk banden.

gadget deals

Sport, beauty en gadgets

Ook 24dealstore.nl biedt je allerlei deals aan die op het internet te vinden zijn. Echter focust de website zich op gadgets waar je wat aan hebt, beauty en sportgadgets. Daarnaast hebben ze elke dag een dagaanbieding. Nog meer voordeel pakken dus.

gadget deals

Van woonkamer tot sportschool-gadgets

Ben je op zoek naar een Beats By Dre-koptelefoon? Of wil je liever een smartphone met een goede korting pakken? Dan zit je bij iBood goed! De website is namelijk van alle markten thuis.

gadget deals

Gadgetdeals zoeken en vinden

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Dan is het een kwestie van de websites in de gaten houden. Het assortiment verandert van dag tot dag. En anders wordt het of wachten tot de sale of de volle pond betalen.

Reageer op artikel:
Van televisies tot smartphones: op deze websites vind je de beste gadgetdeals
Sluiten