Daniel Koster
Daniel Koster Fotografie 18 dec 2016

Interactieve webtool is ontzettend handig voor startende fotografen

Ben jij een beginnende fotograaf? Dan zie je soms door de ISO’s, sluitertijden en diafragma’s het bos niet meer. Een beetje hulp kan geen kwaad. Het wereldwijde web is daar een ultiem hulpmiddel voor. Dat toont deze website.

Ga het wereldwijde web op

We hebben het over de website van Simon Roberts. Hij merkt dat veel beginners moeite hebben met verschillende begrippen in de fotografie. Het doel van de website is je virtueel te laten spelen met de verschillende instellingen van een DSLR.

Overal aan gedacht

En dan hebben we het niet enkel over de sluitertijd. Simon heeft aan allerlei dingen gedacht, zoals een scherpte-diepteveld en meer. Wat nog een fijne toevoeging aan de interactieve website is, is de infographic met allerlei technologische informatie over de DSLR.

Kortom, je komt via onze website vaak genoeg infographics en handige video’s tegen om meer uit je DSLR te halen. Maar als jij de basis nog niet begrijpt, dan ben je ook nog niet toe aan dat soort content. Begin nou maar bij het begin en open deze website eerst.

Succes!

Heb je dat gehad? Dan is het nu wél tijd om wat dieper in de materie te duiken. Met je DSLR kun jij namelijk ontzettend veel. Wat dacht je van deze hacks en DIY’s? Behoed je dan ook meteen even voor deze fotografiefouten. Of ga met je smartphone op pad, dat kan natuurlijk ook.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interactieve webtool is ontzettend handig voor startende fotografen
Sluiten