Het is nu Wedding Season in Animal Crossing: New Horizons

Een tijdje geleden kondigde Nintendo diverse updates aan voor Animal Crossing: New Horizons, waardoor je veel nieuwe dingen kon beleven. Eén van die elementen is sinds gisteren live via het Wedding Season-evenement.

Het Wedding Season-evenement in Animal Crossing: New Horizons loopt van 1 tot en met 30 juni. Mocht je de game dus op 1 juni al hebben gespeeld, dan is de kans redelijk groot dat je al in aanraking bent gekomen met het nieuwe evenement.

Het Wedding Season-evenement in Animal Crossing: New Horizons

De eerste keer dat je Animal Crossing: New Horizons speelt na 1 juni kom je min of meer automatisch in het Wedding Season-evenement. Je wordt gebeld door Harvey, die vertelt dat er een paar bezoekers op zijn eiland zijn. Je kunt zijn eiland via het vliegtuig bereiken. Eenmaal daar aangekomen maak je kennis met de alpaca’s Reese en Cyrus. Het stel is naar het eiland van Harvey toegekomen om hun trouwdag te vieren. En het is aan jou de vraag of je een paar mooie plaatjes van het gelukkige stel kunt schieten.

Animal Crossing: New Horizons
Harvey doet de introductie (Afbeelding: Nintendo)

Natuurlijk doe je dat en mag je in het huis van Harvey de perfecte fotoset maken om de plaatjes te schieten. Voordat je alles neerzet is het wel zo handig om even aan Reese te vragen wat ze precies wilt qua foto op het Wedding Season-evenement in Animal Crossing: New Horizons. Zo zal ze aangeven dat ze qua kleur graag elementen van wit en roze wilt hebben. En vervolgens kun je bij Cyrus terecht voor een aantal verschillende voorwerpen. Denk daarbij aan een behang en meubels. Die kun je dan net als in je huis op de juiste manier plaatsen en vervolgens de foto nemen. Hoe beter je dat doet, hoe meer Heart-kristallen je krijgt. En deze kun je dan weer bij Cyrus inleveren om op die manier diverse voorwerpen te kopen die je weer meeneemt naar je eigen huis.

Dus als jij een liefhebber bent van verzamelen en even iets anders wilt doen in Animal Crossing: New Horizons, dan is het Wedding Season-evenement er zeker één om in de gaten te houden. Wil je meer leze over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina. En heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier.

Reageer op artikel:
Het is nu Wedding Season in Animal Crossing: New Horizons
Sluiten