Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 15 sep 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Topfit dankzij budget activity sensor

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week een groot aantal handige gadgets en apparaten. Vooral de Lidl en Aldi zijn niet vies van een beetje beweging en sport. Ook deze week verkopen beide supermarktketens handige gadgets om jezelf fit mee te houden. In dit artikel zoomen we in op de activiteitssensor van de Lidl. Deze activity tracker helpt je ook in de winter fit te blijven. Challenge accepted?!

Voor wie een duwtje in de rug nodig heeft en van getallen houdt

Een gezonde levensstijl lijkt niet altijd makkelijk. Vooral niet voor wie een drukke baan heeft, een gezin, te veel hobbies, of al het voorgaande. Met name het krijgen van genoeg beweging schiet er bij velen van ons regelmatig in. Niet iedereen kan de motivatie vinden om een aantal keer per week hard te lopen, iedere avond te wandelen, of zichzelf naar bootcamp-les te slepen. In deze gevallen kan een activity tracker je nét een duwtje in de rug geven toch die paar extra stappen tot fitheid te zetten.

activity tracker
Activiteitssensor (Bron: Lidl)

Activity tracker met gratis app

Fitbit is een van de bekendste merken als het om activity trackers gaat. Voor zo’n apparaatje leg je alleen al snel 125 Euro neer. Dat is geld dat je waarschijnlijk liever uitgeeft in de kroeg (en laat dat nou precies je probleem zijn ;-)). Maar met deze activiteitensensor van de Lidl is geld geen geldig excuus meer. Voor nog geen 25 Euro draag je deze namelijk al om je pols.

De activity tracker is te gebruiken in combinatie met de gratis HealthForYou-app. Hiermee kun je al je sportieve activiteiten en andere beweging monitoren. Het apparaat meet bijvoorbeeld je slaaptijd, het aantal gelopen stappen, je afgelegde afstand en calorieverbruik nauwkeurig bijhouden. De app geeft vervolgens een op een overzichtelijke manier weer hoe actief je bent geweest. De tracker is compatible met iOS versie 9.0 en nieuwer en met Android 5.0 en nieuwer.

activity tracker
De bijbehorende HealthForYou-app (Bron: Lidl)

Als deze prijs niet motiveert weten wij het ook niet meer..

Handige extra functies van deze activity tracker is dat hij is voorzien van een vibrerende wekkerfunctie en hij een melding geeft wanneer je een berichtje of belletje ontvangt op je smartphone. Daarnaast is de tracker spatwaterdicht. Je kunt er dus geen triathlon mee afleggen aangezien hij niet waterproof is. Maar we verwachten dat als je into triathlons bent je wel een ander device aanschaft..

Kun je de motivatie niet vinden om naar de Lidl te fietsen, wandelen of sprinten om de tracker te kopen? Dan kun hem ook online bestellen voor 24,99 Euro.

Activity tracker
Activiteitssensor met Bluetooth-verbinding (Bron: Lidl)

Benieuwd naar welke gadgets de Aldi, Lidl, en Action deze week verder verkopen? We hebben onze favorieten hier voor je op een rijtje gezet.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Topfit dankzij budget activity sensor
Sluiten