Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Goede goedkope platenspeler in koffer

De Action, Lidl en Aldi verbazen ons wekelijks met de soms bizarre, maar meestal handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een parel tussen die we wat extra aandacht moeten geven. De Aldi verkoopt deze week een platenspeler in een koffer. Deze goedkope platenspeler geeft je eindelijk een excuus om die oude verstofte platen van zolder te halen en weer eens aan te slingeren.

Haal je vinyl maar van zolder: de Aldi heeft een lekkere deal voor je

Platenspelers zijn al een tijd terug van weg geweest. Wie zelf geen vinyl heeft, heeft de oude platen van zijn vader of opa vast uit de kast getrokken om te bewonderen. Maar wat nog beter is dan het bewonderen van de platen, is het beluisteren! Platenspelers zijn echter niet goedkoop. De budgetopties die we in dit artikel hebben uitgelicht kosten ook al snel 200 Euro. Maar de Aldi verkoopt deze week een goedkope platenspeler voor een serieus kleine prijs.

Platenspeler
Platenspeler (Bron: Aldi)

Goedkope platenspeler met opvallend design

Deze goedkope platenspeler is misschien niet bedoeld voor wie heel serieus met zijn setup aan de slag wil gaan, maar dat kun je ook niet verwachten voor deze prijs. Hij is voorzien van ingebouwde luidsprekers en speelt 33-, 45- en 78-toerenplaten. Mocht je het geluid willen verbeteren dan kun je het apparaat ook verbinden met een bestaand luidsprekersysteem via de RCA-uitgang.

Opvallend aan deze platenspeler is het design. Hij komt in een koffer met een stoffen afwerking. Zo kun je hem ook gemakkelijk meenemen en opbergen indien nodig.

We hebben helaas de kwaliteit van het geluid niet kunnen testen, maar de Aldi kennende is het prima op orde met de prijs-kwaliteit verhouding.

Platenspeler Aldi
Platenspeler (Bron: Aldi)

49,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor een prikkie. Check hier de goedkope en handige gadgets die je deze week bij deze winkels en in de Action en Kruidvat kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Goede goedkope platenspeler in koffer
Sluiten