Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 41

#1 Aldi aanbiedingen week 41 2019

Platenspeler in koffer

De platenspeler is al lang weer terug van weggeweest. Heb je deze hype even gemist en liggen je platen nog te verstoffen op zolder? Haal die dan ook terug van weg geweest weer je woonkamer in. Voor 50 Euro kun je de goede oude tijden herleven. En mocht je die oude tijden niet hebben meegemaakt, dan kun je alsnog een beetje proeven van hoe goed die tijden waren. De platenspeler kost niet veel, dus verwacht niet de aller beste kwaliteit. Maar de Aldi kennende zal dit zeker geen verkeerd apparaat zijn.

Platenspeler Aldi
Platenspeler (Bron: Aldi)

49,99 Euro

Aldi Weerstation

De Aldi verkoopt deze week een zeer degelijk weerstation. Dit apparaat is voorzien van radiografische klok en een buitensensor. Het enige dat mist aan dit station is dat hij niet ten allen tijde goed weer aangeeft…

weerstation Aldi
Weerstation (Bron: Aldi)

12,99 Euro

Aldi LED-zuil

De een denkt bij sfeerverlichting aan zacht fonkelend kaarslicht, en de ander denkt aan een LED-zuil. Behoor jij tot deze laatste categorie? Race dan deze week naar de Aldi om deze LED-zuil te scoren. De kleuren kunnen gewisseld worden met de afstandsbediening en je kunt zelfs kiezen voor de variant met fonkeleffect. Als ze LED-lamp geen sfeer is, dan weten wij het ook niet meer.

Aldi LED-zuil
LED-zuil (Bron: Aldi)

29,99 Euro

Reageer op artikel:
Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 41
Sluiten