Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 41

#2 Lidl aanbiedingen week 41 2019

Silvercrest draadloze deurbel

Een deurbel is niet een enorme sexy gadget, maar wel een must have voor iedereen die in een huis woont. De Lidl spreekt dus een groot publiek aan met deze draadloze deurbel. Slim hoor. De deurbel heeft een reikwijdte buitenshuis van 100 meter, en biedt keuze uit 17 beltonen.

Draadloze deurbel Lidl
Draadloze deurbel (Bron: Lidl)

4,99 Euro

Silvercrest Inductiekookplaat

De inductiekookplaat is een handig hulpje voor wie te weinig gaspitten in zijn keuken heeft. De kookplaat is volgens de Lidl veelzijdig inzetbaar. Namelijk, als kookplaat en als… Oké, we kunnen zo 1-2-3 geen andere functie bedenken. Het belangrijkste is dat hij werkt en maar liefst 10 instelbare vermogens- en temperatuurstanden heeft.

Inductiekookplaat
Inductiekookplaat (Bron: Lidl)

19,99 Euro

Lidl Silvercrest Mini friteuse 1,2 Liter

De Lidl begrijpt dat eten dat uit de frituur komt niet gezond is. Maar helemaal stoppen met frituren is geen optie. Zo slim zijn ze bij de Duitse supermarktketen ook wel. Daarom bouwen we het snacken langzaam af. Begin met minderen met deze mini friteuse. Daar passen minder kaassouflés in dan je gebruikelijk zou eten. Lekker bezig toch!

friteuse
Mini friteuse (Bron: Lidl)

9,99 Euro

Woonponcho

Oké, deze woonponcho is geen gadget. Betrapt. En toch hebben we hem in dit lijstje gezet. Waarom? Omdat hij briljant is. Who needs verwarming als je ook met dit ding om je lijf door het huis kunt waggelen?!

Lidl
Woonponcho (Bron: Lidl)

14,99 Euro

Ansmann Sterrennachtlamp

De eerste lamp uit het rijtje is er een voor kids. Deze nachtlamp straalt een mooie sterrenhemel op de muur en op het plafond. Een fijne nachtlamp om kids rustig mee te laten slapen. De lamp schakelt automatisch uit na 45 minuten.

nachtlamp Lisl
Sterrennachtlamp (Bron: Lidl)

8,99 Euro

Reageer op artikel:
Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 41
Sluiten