Weer aan het werk? Hier 5 AliExpress: gadgets voor een weekendje relaxen

Uncategorized Lisanne Beijen 12 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen de vele vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Lekkere zomers en luie vakanties duren helaas niet oneindig. Ben jij deze week weer aan het werk geweest en ben je nu alweer toe aan vakantie? Dan hebben wij 5 (on)handige en typische AliExpress gadgets voor je uitgezocht voor een weekendje relaxen.

Verwarmd oogmasker

Of het eerste gadget in dit rijtje ontspanning biedt of een horror-ervaring geeft, durven we niet met zekerheid te zeggen. Een oogmasker is over het algemeen vrij relaxed. Zo’n masker fungeert als een extra gordijntje over je oogleden dat het licht echt uit doet.

Dit oogmasker heeft een aantal extra functies voor nog meer ontspanning. Zo verwarmt het automatisch en heeft drie verschillende temperatuurniveaus, en heeft het masker ingebouwde drukpunten. Die drukpunten geven je een goede acupunctuur massage. Tenminste, als je gezicht precies in het masker past zoals dat bedoeld is. Dit oogmasker voelt aan als een warme handdoek op je ogen terwijl jij je in een hammam in Istanbul waant, of als een speldenkussen in je oog.

Verwarmd oogmasker AliExpress
Verwarmd oogmasker (Afbeelding: AliExpress)

11,34 euro

AliExpress topper: opvouwbare sauna

Vergeet het verwarmde oogmasker hierboven: een opvouwbare sauna is wat je wilt. Kruip in deze Quechua-achtige pop-up tent die zich ontpopt tot sauna en zweet tot je er vanzelf weer uit glibbert. De zwetende tent wordt geleverd inclusief stoommachine en is leverbaar in verschillende kleuren. Als lila, licht roze, donker roze, rosé roze, nog meer roze, of geel in je interieur past heb je geluk.

opvouwbare sauna
Opvouwbare sauna (Afbeelding: AliExpress)

80,79 euro

Op vakantie in eigen tuin

Weer thuis zijn na een heerlijke vakantie hoeft helemaal niet deprimerend te zijn. Zeker niet wanneer er een dure exclusieve AirBnb-achtige doorzichtige iglo in je achtertuin staat. Al kan de kwaliteit en ware grootte van een item dat je op Ali bestelt zeker wel deprimerend zijn. Hopelijk geldt dat niet voor deze opblaasbare bubbel waar zo te zien prima een tweepersoons matras in past. Dan had je voor hetzelfde geld namelijk beter toch die dure AirBnb kunnen boeken voor een nachtje of twee.

opblaasbare dome AliExpress
Opblaasbare dome (Afbeelding: AliExpress)

576,48 euro

Xiaomi Mijia T1 robotstofzuiger en -mop

Het huis poetsen na een chille zomer en relaxte vakantie? No way. Stel dat zo lang mogelijk uit en waan je in een hostel in een tropisch oord waar hygiëne ook niet je nummer 1 zorg is. Laat zo nu en dan Xiaomi’s robotstofzuiger wat kruimels opzuigen zodat het ongedierte weg blijft, al passen een paar kakkerlakken eigenlijk ook prima in dat tropische hostel-gevoel.

Xiaomi Mijia robotstofzuiger T1
Xiaomi Mijia T1 robotstofzuiger en -dweil (Afbeelding: AliExpress)

283,13 euro

Typisch AliExpress: elektrische latte art pen

Aan een kop koffie met prachtige latte art liggen veel, heel veel, uren oefening ten grondslag. Tijdens jouw luie weekend heb je natuurlijk geen zin liters melk door de gootsteen te gooien (dat is überhaupt doodzonde) om je latte art-kunsten te perfectioneren. In plaats daarvan heeft AliExpress een gadget voor je die het allemaal net wat makkelijker maakt.

Is een elektrische latte art-pen valsspelen? Zeker wel. Maar is dit latte art? Zeker niet. Het is cacaopoeder bovenop melkschuim. Dus technisch gezien is het niet valsspelen. Wat maakt het ook uit. Relax, en geniet van je weekend.

latte-art pen koffie
Latte-art pen (Afbeelding: AliExpress)

1,68 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen