Daniel Koster
Daniel Koster 16 november 2015

Weg met de selfie-stick, de selfie-armen zijn vele malen beter

Waar de selfie-stick een handig apparaat is om jezelf mee vast te leggen wil niet iedereen met de stok over straat. Om deze reden zijn er allerlei alternatieven gevonden. Zo heb je bijvoorbeeld de selfie-arm waarbij je niet doorhebt dat een foto met een selfie-stick is gemaakt. Op zich een slim idee, maar het ziet er ook allemaal wat freaky uit. Dit alternatief is er echter één uit duizenden en mag van ons de selfie-stick vervangen! Haha.

Selfie-armen

Het kan ook weer niet anders dan dat deze selfie-armen door een Japanner zijn bedacht. De Twitteraar Mansooon plaatste de armen online en je ziet meteen waarom het idee zo aanslaat. Waar de selfie-stick er namelijk niet echt natuurlijk en hip uitziet is dat bij deze selfie-armen zeker wel het geval. Ja, je hebt wat langere armen dan normaal, maar verder ziet het er geweldig uit. En het tofste is nog wel dat jij ze ook zelf kunt maken. Het enige wat je nodig hebt is een hemd met langere mouwen en een getweakte selfie-stick. En wat knutselkunsten natuurlijk!

Komisch

Oké, wij weten ook wel dat dit niet het meest fraaie alternatief is voor de selfie-stick en bedoelen het dan ook niet helemaal serieus dat dit hét alternatief is. Het lijkt ons bijvoorbeeld een flinke operatie om je smartphone in de handen van de selfie-armen te krijgen. Echter vinden we de uitvoering briljant en ziet het er zeer komisch uit bij deze Japanse Twitteraar. En ze werken daarnaast ook nog eens prima! Een heerlijke manier om jezelf en de selfie-stick ietwat op de hak te nemen.

Reageer op artikel:
Weg met de selfie-stick, de selfie-armen zijn vele malen beter
Sluiten