Weinig ruimte voor visite? Het compacte Pile maakt je vloer érg comfortabel

Als je op jezelf in de stad woont, is de kans groot dat je op een studentenkamer, studio of in een appartement zit. Prima voor jezelf, maar als je een gezellig avondje wilt organiseren heb je niet zoveel ruimte. Industrial designer Michal Blutrich ontwierp deze Pile: stapelbare kussens waarmee je in no-time een relaxte ruimte creëert! Relaxt voor in de woonkamer, of zelfs in de tuin!

Pile: compact meubelsysteem

Het fundament voor Pile is een kleine salontafel. Hierin plaats je een lamp met een lange steel. Op deze constructie kun je vierkante en ronde kussens stapelen, die zijn voorzien van een gat in het midden.

Als je de kussens netjes op de grond legt, passen de tafelpoten weer precies in de uitsparingen. Zo heb je een relaxte, stabiele plek om op de grond te zitten. De lamp kan in verschillende standen gezet worden, om de gezelligheid bij te lichten.

De ronde kussens kunnen zowel als zitplek dienen, of als nekkussentje; lekker als je languit ligt. Als de visite weg is, stapel je de hele handel weer netjes op elkaar. Als je logees krijgt, kunnen ze Pile zelfs matras gebruiken. Erg clever! Pile is multifunctioneel en neemt toch maar weinig ruimte in beslag.

Vooralsnog bestaat Pile als prototype. In deze vorm zal hij waarschijnlijk niet op de markt komen, maar Blutrich werkt wel door om het idee te verfijnen. Wat ons betreft is hij zeker op de goede weg!

Check ook:

Reageer op artikel:
Weinig ruimte voor visite? Het compacte Pile maakt je vloer érg comfortabel
Sluiten