Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Home 13 mei 2019

Samsung: maak kennis met de gloednieuwe televisie line-up!

Via je laptop naar films of series kijken kan erg ontspannend zijn, maar vanaf een groot scherm is het natuurlijk nog veel leuker. In februari Samsung haar nieuwe televisie line-up bekend en wij delen hierbij de meest interessante modellen.

Nieuwe televisies van Samsung!

Allereerst zijn er een aantal 8k televisies bijgekomen. Het grootste model is maar liefst 82-inch, al zijn de andere uitvoeringen ook niet mis. De toestellen lijken ons ideaal om films op te kijken. Al zouden ook bepaalde recente afleveringen van Game of Thrones perfect tot hun recht komen op deze schermen.

Het is voor een aantal modellen echter nog even afwachten wanneer ze zullen verschijnen.

The Frame

Een televisie die tevens kan dienen als schilderij. Alhoewel The Frame al langer bestond, verschijnt er dit jaar een nieuw model. Deze verbeterde uitvoering maakt namelijk ook gebruik van de QLED technologie.

Dit toestel is met name een aanrader voor mensen die van design houden. Wat ons betreft de perfecte keuze wanneer je twijfelt tussen een televisie en een nieuw schilderij.

The Wall

De meeste imponerende televisie blijft echter nog The Wall. Deze heeft een scherm van maar liefst 146 inch, waardoor hij misschien wel drie keer zo groot is als de televisie die je nu hebt staan. Indien je het lastig vind om je voor te stellen hoeveel 146 inch nou eigenlijk is hebben we hieronder een filmpje voor je:

Ondanks dat je hiermee ongetwijfeld indruk zult maken op je gasten vrezen we dat niet alleen de televisie, maar ook het prijskaartje voor veel mensen te groot zal zijn.

Mocht jij overwegen om een Samsung televisie aan te schaffen dan kunnen wij met de QLED modellen aanbevelen. Echter zijn nog niet alle modellen leverbaar, dus wellicht wil je nog even wachten. Lees hier ook alles omtrent de gloednieuwe 64-megapixel smartphone camera welke Samsung recht heeft aangekondigd.

Reageer op artikel:
Samsung: maak kennis met de gloednieuwe televisie line-up!
Sluiten