Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 20 mei 2019

Westworld seizoen 3 verschijnt in 2020: eerste beelden een feit

Nu in de Verenigde Staten het laatste seizoen van Game of Thrones is afgelopen (no spoilers!!!) is het tijd om te kijken wat we de aankomende tijd van HBO kunnen verwachten. De tweede grote serie die het bedrijf heeft, is Westworld. De eerste twee seizoenen namen ons mee naar een soort interactief pretpark, waar je als bezoeker los kon gaan met levensechte android-achtige wezens genaamd Hosts. Aan het einde van het tweede seizoen zagen we dat zij het park wisten te ontsnappen en was het de grote vraag wat we konden verwachten van het derde seizoen van Westworld. Een eerste trailer geeft ons daar een eerste blik op.

Westworld seizoen 3

Het lijkt er op dat we in het derde seizoen van Westworld terecht komen in een futuristische setting. In de trailer zien we een belangrijke rol weggelegd voor Paul Aaron, die we natuurlijk kennen als Jesse Pinkman uit de serie Breaking Bad. De wereld waarin hij leeft is of de echte futuristische wereld of een compleet nieuw park waarin alles zich in de toekomst afspeelt. Bij Westworld weet je het namelijk nooit. Naast Paul zien we ook we actrices als Tessa Thompson en Evan Rachel Wood voorbij komen. Zij speelden in de eerste seizoenen de rollen van Charlotte Hale en Dolores Abernathy. De trailer is hieronder te bekijken.

Het levert vooral meer vragen dan antwoorden op, maar dat is dan ook eigenlijk wel hetgeen dat we gewend zijn geraakt van Westworld. Mocht je de serie nog niet eerder gezien hebben? Doe jezelf een lol en ga er even voor zitten. Naast het feit dat de reeks goede acteurs kent en een boeiend verhaal, is het met name de stijl van de reeks en de muziek die gebruikt wordt die echt van een uitzonderlijk niveau is. Wil je meer lezen over de serie? Kijk dan hier naar ons overzicht.

Reageer op artikel:
Westworld seizoen 3 verschijnt in 2020: eerste beelden een feit
Sluiten