Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 17 mei 2019

What/If: Renée Zellweger speelt meedogenloze schurk in Netflix Original

Renée Zellweger kennen we allemaal van haar onschuldige, lieve rol in de Bridget Jones franchise. Het contrast met haar nieuwe Netflix Original kan bijna niet groter zijn. Maak kennis met What/If.

What/If: Netflix Original met Renée Zellweger

De Oscar-winnares is geen alledaagse vrouw meer, die zoekt naar de liefde. In What/If speelt ze een rijke en machtige slechterik. Een meedogenloze schurk die een getrouwd koppel een merkwaardig aanbod doet. Een zeer lucratief aanbod zelfs. Maar dan moet het naive koppel wel dingen doen die ze normaal nooit zouden durven.

Vanaf dan wordt het één en al chaos, waarin het personage dat Zellweger speelt alles en iedereen manipuleert. De Netflix Original wordt beschreven als een neo-noir social thriller. Combineer dat met de duistere rol die Zellweger speelt en je hebt een fascinerend project te pakken.

De eerste volledig trailer voor What/If is nu ook te zien, en dan ziet het plaatje er helaas opeens totaal anders uit. Het is allemaal ontzettend soap-achtig. Op zich niet zo gek, als je de IMDb-pagina van deze serie checkt. Mike Kelley is de showrunner van deze nieuwe Netflix titel.

What/If Netflix What/If Netflix

Hem kun je kennen van de thriller Revenge of van het tiener-drama The O.C. Verwacht dus geen zware en donkere thriller met een volwassen randje. Maar goed, met een intrigerende synopsis geven we deze miniserie van tien afleveringen echter graag een kans. Naast Zellweger spelen onder andere Jane Levy, Blake Jenner en Samantha Ware grote rollen. What/If staat vanaf 24 mei op de streamingdienst.

Wil je in de tussentijd een andere film of serie bingen? We hebben in dit artikel een mooie lijst met toppers voor je op een rijtje gezet, die allemaal nog deze maand naar Netflix komen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
What/If: Renée Zellweger speelt meedogenloze schurk in Netflix Original
Sluiten