WhatsApp Android krijgt eindeijk de handige picture-in-picture feature

WhatsApp gebruikers met een iPhone kunnen al sinds het begin van 2018 lekker aan de slag met de picture-in-picture feature. Android gebruikers visten echter het hele jaar al achter het net en moesten het zonder doen. Uiteraard waren er geruchten over een aankomende Android versie, maar het was pas twee maanden geleden dat deze echt hout leken te sneden. Toen verscheen de feature in een bèta versie van de app en nu is het dan eindelijk zover. Ook Android gebruikers kunnen aan de slag met picture-in-picture in WhatsApp.

Filmpjes meteen in Whatsapp bekijken

Met de picture-in-picture feature wordt je leven een stuk makkelijker als je vrienden hebt die je vaak YouTube, Instagram of bijvoorbeeld Facebook filmpjes sturen in Whatsapp. Normaal gesproken wordt de bijbehorende app geopend als je zo’n filmpje wilt gaan bekijken. Met de nieuwe feature hoeft dat echter niet meer. Zoals de naam al aangeeft, krijg je dan een beeld in een beeld. In de praktijk betekent het dat je de filmpjes gewoon in WhatsApp kunt bekijken en er geen extra app opent.

WhatsApp

Het is een kleine toevoeging aan de Android app, maar het maakt wel een wereld van verschil. Het is jammer dat het zo lang heeft moeten duren, maar in ieder geval is het nog wel binnen het jaar gebeurd. Dan kun we je nog blij maken met iets anders dat je leven een stuk relaxter gaat maken. Deze keer is het voor de iPhone gebruikers. Met deze tip ben je namelijk van je grootste WhatsApp ergernis af.

PhoneArena

Reageer op artikel:
WhatsApp Android krijgt eindeijk de handige picture-in-picture feature
Sluiten