Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 9 nov 2018

WhatsApp Bèta eindelijk beschikbaar op iOS: zorg dat je er snel bij bent!

WhatsApp introduceert regelmatig nieuwe features en functies. Het bedrijf is continu veranderen aan het testen, om ze vervolgens weer te schrappen of juist naar iedereen uit te rollen. WhatsApp Bèta is de plek waar dat allemaal gebeurt.

WhatsApp Bèta eindelijk op iOS

Op Android en Windows Phone is de bèta-versie van de chat-app voor iedereen toegankelijk. Als je niet vies bent van kleine bugs en veel veranderingen, dan is het een toffe manier om als eerste van nieuwe features gebruik te kunnen maken.

Helaas was die bèta voorheen niet publiekelijk beschikbaar op iOS. Daar is nu verandering in gekomen, gelukkig. Alle iOS-gebruikers kunnen nu nieuwe features extra vroeg testen. Niet alleen ontwikkelaars en insiders.

Maar hoe? Je kunt aan de slag gaan met WhatsApp Bèta door eerst TestFlight uit de App Store te downloaden. Wanneer je die app geïnstalleerd hebt op je iPhone, moet je op deze link klikken. Wanneer je vervolgens de voorwaarden accepteert, vervangt de app automatisch de normale versie van WhatsApp.

WhatsApp Bèta eindelijk op iOS

Er zit wel een klein addertje onder het gras. Waar op Android vooralsnog iedereen aan de bèta mee kan doen, lijken de voorwaarden op iOS ernaar te hinten dat het aantal beschikbare plekken gelimiteerd is. Hoeveel er zijn? Geen idee, maar we raden je aan snel ermee aan de slag te gaan.

Houd er dan wel rekening mee dat de bèta-app dus meer bugs kan bevatten. In onze ervaring valt dat reuze mee in de praktijk, maar je weet maar nooit. Kom je toch foutjes tegen? Ga dan in de instellingen van de chat-App naar Contact en stuur de dienst een screenshot. Elke twee dagen ontvangen de bèta’s een update, dus alles kan snel veranderen.

?Check ook: Zo zie je welke Facebook adverteerders je targeten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WhatsApp Bèta eindelijk beschikbaar op iOS: zorg dat je er snel bij bent!
Sluiten