Weird of nice? Whappbook zet je Whatsapp gesprekken zwart op wit

‘Vroeger’, en dan hebben we het over zeker vijftien jaar geleden, was het nog veel gebruikelijker dan nu om elkaar brieven te schrijven. Tegenwoordig gaat alles via Whatsapp. Dit klinkt waarschijnlijk als iets dat je moeder had kunnen zeggen, of ook al wel eens heeft gezegd. Om die leuke Whatsapp gesprekken tussen jou en je vrienden (en je moeder) niet te vergeten, bood een Nederlands project op Kickstarter de oplossing: Appbook.

RIP Appbook..

Het project werd in 2015 opgestart op Kickstarter, maar werd nooit een succes. Waarom? Omdat niemand er echt op zit te wachten om zijn gesprekken op Whatsapp zwart op wit terug te lezen. Daarvoor slinger je toch echt te veel onzin in de app. Toen we probeerden te googelen naar het dramatische einde van Appbook vonden we echter iets anders, of beter gezegd, iets soortgelijks: Whappbook.

.. And hello Whappbook
Whappbook is basically hetzelfde als Appbook; een boekje met daarin je belangrijkste chats geprint. In dit boekje worden niet alleen je favoriete gesprekken geprint, maar zijn ook statistieken te vinden over jezelf en je vrienden. Zo kun je er bijvoorbeeld in teruglezen hoeveel foto’s je aan iemand hebt verstuurd, of hoeveel chatberichten. Je kunt zelf een Whappbook genereren op hun website voor een prijs vanaf 19.95 euro.

Whappbook

We kunnen ons voorstellen dat je dit niet voor jezelf zal kopen. Wellicht is het wel een geinig cadeautje, dat mag je zelf bepalen. Een grappig detail: op de website van Whappbook is te lezen dat je niet de eerste bent die een boekje bestelt; er gingen je namelijk ongeveer 2700 mensen voor. Toch leuk om te weten..

Whappbook

Vind jij dit niet het ideale cadeau? Check dan even dit lijstje met 22 verschillende cadeaus. In het lijstje vind je zeker geen standaardcadeau, dus succes gegarandeerd met het geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een echte koeklepel of bacon pleisters (ja dit bestaat)?

Reageer op artikel:
Weird of nice? Whappbook zet je Whatsapp gesprekken zwart op wit
Sluiten