Mark Hofman
Mark Hofman Digital 18 jul 2020

Gloednieuwe WhatsApp features die jij de afgelopen tijd misschien gemist hebt

Met anderhalf miljard actieve gebruiken kunnen we we stellen dat WhatsApp populair is. Het chatplatform is dan ook altijd in ontwikkeling en dat lijkt zijn vruchten af te werpen. Alleen kan het er wel voor zorgen dat jij door de bomen het bos niet meer ziet.

Wanneer jij namelijk alle functionaliteiten onder de knie denkt te hebben, staat er alweer een nieuwe lading klaar. Eerder fijn dan erg natuurlijk, maar het zorgt er wel voor dat je het overzicht misschien een beetje kwijtraakt. Daarom helpen we je graag een handje.

Gemiste functionaliteiten op WhatsApp

De afgelopen tijd zijn er alweer heel wat nieuwe functionaliteiten toegevoegd op WhatsApp. We zijn over de helft van het jaar heen en de app werkt op sommige fronten alweer heel anders dan eind 2019. Daarom is het helemaal niet zo verkeerd om soms even terug te blikken. Welke functionaliteiten zijn er nu precies bijgekomen en waar heb jij het meeste aan?

In de afgelopen tijd hebben we de volgende features erbij gekregen:

  • Beveilig WhatsApp met een vingerafdrukscanner
  • Gebruik een Dark Mode
  • Verander het lettertype in een gesprek
  • Check met wie je het meeste praat op WhatsApp
  • Zet je belangrijkste chats bovenaan

Allemaal toffe nieuwe functionaliteiten waarmee jij aan de slag kan! Alleen we horen het je al zeggen: “hoe doe ik dat dan”? In de video bovenaan dit artikel leg ik dat rustig aan je uit. Ik vertel wat de functionaliteiten precies doen, maar dus ook hoe je ermee aan de slag gaat.

Meer video’s op WANT

Bij WANT doen we meer met video dan alleen het bovenstaande. Mark maakt wekelijks nieuwe lijstjes die allemaal gericht zijn op technologie. Of het nu gaat om vijf redenen waarom je een bepaalde smartphone moet kopen of 10 nieuwe functionaliteiten van iOS 14: we doen het allemaal!

Iedere zondag om 12:00 uur verschijnt er een nieuwe video op ons YouTube-kanaal, maar ook op onze website zijn ze te bewonderen. Meer video’s zien? Dat kan op deze pagina!

Reageer op artikel:
Gloednieuwe WhatsApp features die jij de afgelopen tijd misschien gemist hebt
Sluiten