Mark Hofman
Mark Hofman Apps 17 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

WhatsApp gaat helemaal los: 115 gloednieuwe emoji onderweg!

WhatsApp behoort, met ruim 2 miljard actieve gebruikers, tot een van de populairste applicaties van de gehele markt. Het is dus helemaal niet zo gek dat het bedrijf erachter constant druk bezig is om het platform te voorzien van nieuwe features.

Iets dat het bedrijf ook deze week weer doet. WhatsApp gaat namelijk helemaal los en heeft maar liefst 115 gloednieuwe emoji toegevoegd.

WhatsApp dropt 115 nieuwe emoji

De manier waarop je met vrienden en familie in contact blijft is in de loop der jaren aanzienlijk veranderd. Niet alleen dankzij het gemak van WhatsApp, maar ook zeker dankzij de komst van de emoji. Anno 2020 zijn er talloze tekens beschikbaar en vervangen ze menig woord. Hoe meer emoji, hoe beter en daarom is dit nieuws ook zo tof.

De mensen van WABetaInfo, dé bron voor alles wat met WhatsApp te maken heeft, komt met het nieuws dat er 115 nieuwe emoji op de planning staan. De tekentjes zijn op dit moment nog niet beschikbaar voor iedere gebruiker, maar wel voor de mensen die toegang hebben tot de meest recente betaversie. Het gaat om versie 2.20.206.11.

In de nieuwe betaversie zijn onder andere een boemerang, oma met kerstmuts, man in trouwjurk en een wc-ontstopper te zien. Check hieronder een overzicht van de eerste helft emoji:

WhatsApp Emoji nieuw
Gloednieuwe emoji (Afbeelding: WABetaInfo)

En hieronder het overzicht van de tweede helft:

WhatsApp Emoji nieuw
Ook deze zijn nieuw! (Afbeelding: WABetaInfo)

Meer toevoegingen

Het is op dit moment nog niet voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van de nieuwe tekentjes. Dat is niet heel vreemd, want WhatsApp doet dit wel vaker. Voor een functionaliteit voor het grote publiek uitrolt kunnen eerst testers aan de slag. Zij gaan voorlopig aan de slag met de feature om te kijken of deze goed werkt en wat er beter kan.

WhatsApp heeft onlangs meerdere nieuwe toevoegingen gedaan. Zo maakte het bedrijf de app veiliger, werd er een veelbesproken feature toegevoegd en kregen ook deze twee functies een plekje op het platform.

Al ons WhatsApp-nieuws lezen? Check dan zeker even deze link!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WhatsApp gaat helemaal los: 115 gloednieuwe emoji onderweg!
Sluiten