Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 12 jul 2019

WhatsApp gaat gebruikers voortaan veel tijd laten besparen

WhatsApp blijft een veelgebruikte applicatie. Niet alleen in Nederland, maar ook in heel veel andere landen. Vandaar dat het platform blijft innoveren om haar gebruikers tevreden te houden. En dat mag ook wel, omdat de applicatie ook de nodige ergernissen bevat. De meest recente ontwikkeling blijkt een snellere variant van de foto bewerk functie te zijn.

WhatsApp komt met mogelijkheid om sneller foto’s te kunnen bewerken

Mocht jij weleens foto’s via WhatsApp versturen dan is de kans groot dat je voor het verzenden nog even besluit om ze te bewerken. Dit omdat je bijvoorbeeld bepaalde personen eraf gesneden wilt hebben. Of dat je een screenshot van het gesprek met je date door probeert te sturen maar wel zo netjes bent om eerst zijn of haar privégegevens weg te krassen. Waar dit voorheen in een speciaal ”bewerk” menu moest gebeuren blijkt dit in de toekomst een een stuk sneller te kunnen gaan verlopen.

Website WABetainfo heeft namelijk opgemerkt dat WhatsApp momenteel werkt aan een nieuwe functie die haar gebruikers flink wat tijd zou kunnen besparen. Het gaat hier om vernieuwde versie van de app waarin gebruikers in een gesprek enkel op de gewenste afbeelding hoeven te klikken en deze vanuit daar al kunnen bewerken. Hieronder zie je hoe dat er ongeveer uit gaat zien:

WhatsApp

Het gaat hier dus om een nieuwe ”edit” shortcut die zowel voor iOS als Android toegankelijk gaat zijn. Gezien het hier slechts om een kleine verbetering gaat vermoeden we dat deze snel beschikbaar komt. Wanneer precies is momenteel echter nog niet bekend.

Desondanks zijn er nog genoeg dingen binnen WhatsApp waar je jezelf aan kunt storen. Gelukkig is er ook altijd een oplossing. Zo schreven we onlangs een artikel met de 5 grootste WhatsApp ergernissen en wat je hier aan kunt doen.

Meer WhatsApp tips en informatie over dergelijke platformen zijn te lezen in ons overzicht.

Reageer op artikel:
WhatsApp gaat gebruikers voortaan veel tijd laten besparen
Sluiten