Mark Hofman
Mark Hofman Apps 11 dec 2020

WhatsApp Web krijgt een van de beste functionaliteiten van de app

WhatsApp Web is een ontzettend handige manier om het populaire platform ook op je computer te gebruiken. Het enige probleem met deze versie is dat niet iedere functionaliteit van de app ook daadwerkelijk te gebruiken is. Maar wat betreft één functionaliteit komt daar verandering in.

Fans van stickers kunnen zich vanaf nu helemaal uitleven met WhatsApp Web. De dienst biedt vanaf nu namelijk ondersteuning voor stickers die afkomstig zijn van derde partijen.

WhatsApp Web krijgt app-functionaliteit

Met de meest recente versie van WhatsApp Web is het vanaf vandaag mogelijk om meer stickers te gebruiken. Waar je voorheen wel degelijke stickers kon gebruiken via deze weg, was het gebruike van stickers van derde partijen onmogelijk. Wanneer je deze dus al op je smartphone hebt geïnstalleerd verschijnen ze nu ook op de desktop. Het maakt in deze niet uit of je gebruikt maakt van WhatsApp Web of van de app voor Windows of Mac.

De meest recente versie van WhatsApp Web is direct te gebruiken in je browser. Maak je gebruik van de app voor je computer, zorg dan dat je deze bijwerkt door de meest recente versie te downloaden.

WhatsApp Dark Mode iPhone
Met een donkere modus (Afbeelding: Moran)

Donkere modus

De toevoeging van stickers van derde partijen voor WhatsApp Web is overigens niet het enige wat nieuw is. Het lijkt er sterk op dat het bedrijf het verschil tussen de verschillende platformen kleiner wil maken. Zo introduceert het ook nog een andere functionaliteit voor WhatsApp Web. Met de nieuwe functie is het mogelijk om het platform ook hier in een donkere modus te gebruiken. De dienst zal er wat dat betreft hetzelfde uitzien als op de smartphone wanneer je gebruik maakt van die modus.

Eerder deze week werd bekend dat ook een andere populaire applicatie een donkere modus krijgt. Benieuwd welke app dat precies is? Lees dan zeker dit artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WhatsApp Web krijgt een van de beste functionaliteiten van de app
Sluiten