Daniel Koster
Daniel Koster Culture 29 nov 2016

Mythbusters 2.0: White Rabbit Project vult eindelijk die Mythbuster-leegte op

We hoeven je vast niet te vertellen wie de Mythbusters zijn. En dat er een leegte is die niet is opgevuld sinds de serie na vijftien seizoenen van de buis verdween, dat is een feit. Gelukkig is er nu dé opvolger die via Netflix verschijnt: de ‘White Rabbit Project’.

[SLIDER]

[/SLIDER]

Maak kennis met de White Rabbit Project

Zelf stellen de ‘nieuwe Mythbusters’ dat de toon wordt voortgezet: ‘The coolest tech. The weirdest weapons. The craziest escapes. Three science-loving sleuths put them under the microscope’. Dat betekent dus wederom schietende geweren en vuur, maar ook het ontsnappen uit gevangenissen, het maken van bijzondere constructies en ga maar door:

Achter deze serie zitten Tory Belleci, Kari Byron en Grant Imahar. Zij vormen samen het Mythbusters Build Team dat de bekende twee Mythbusters in de serie hielp met het testen van allerlei mythen. Echter lijken zij voor dit nieuwe seizoen wel even wat verder te gaan dan te checken waarom het scherm van je phone zo sterk is of hoe het is om door Superman te worden geslagen.

Blok de datum in je agenda

Dus, ben jij diegene die het heerlijk vindt om Mythbusters te checken vanuit je luie stoel? Dan kun je dit vanaf 9 december op Netflix doen met de White Rabbit Project. Tot die tijd zijn er nog genoeg andere Netflix-programma’s waar je je mee kunt vermaken. Wat dacht je van het vreselijk enge ‘Mercy’ of deze science films, series en documentaires?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mythbusters 2.0: White Rabbit Project vult eindelijk die Mythbuster-leegte op
Sluiten