Topdeals! Wie slim is koopt nu een smart Sony-televisie

Het is momenteel dé tijd voor slimme aankopen. Wie bijvoorbeeld een vette Sony-televisie wil scoren moet echt nu toeslaan. Bij MediaMarkt vind je namelijk de beste Black Friday deals. Bestel online en je kunt je aankoop dezelfde dag ophalen in één van de 50 winkels.

Black Friday is een waar fenomeen geworden. De dag is overgewaaid uit de Verenigde Staten, waar het de dag na Thanksgiving Day is. Die vrijdag zijn de meeste Amerikanen vrij en dat wordt als het startschot gezien van de kerstaankopen.

De Sony XH9077 Bron: MediaMarkt

Sony-televisie sterk afgeprijsd

In ons land zijn we inmiddels ook massaal verknocht aan dit evenement waarbij er talloze mooie deals te sluiten zijn. En zeker bij MediaMarkt is dat het geval. Zo kun je daar tegen een sterk gereduceerd tarief een gave Sony-televisie kopen. Deze slimme televisies zijn uitgerust met Full Array LED-technologie, waardoor je geen detail meer hoeft te missen van je favo serie of film.

Ideaal om te gamen

Wie zo’n Sony-televisie in huis haalt is verzekerd van een tv van topkwaliteit met perfect beeld. Dat is niet alleen gaaf omdat je films en programma’s zo haarzuiver doorkrijgt, de toestellen zijn ook ideaal om op te gamen.

De Sony XH9005 Bron: MediaMarkt

Je eigen model in huis

Er zijn verschillende modellen voor een lagere prijs beschikbaar. In de XH90 serie zijn er de 4K KD-65XH9077, de 4K KD-65XH9005 en de goedkopere 4K KD-55XH9077 en 4K KD-55XH9005.  De XH9005, XH9077 zijn ook nog eens voorzien van Acoustic Multi-Audio- en S-Force Front Surround-technologie, dat zorgt voor een fantastisch geluid. Uit de nog voordeligere XH85-serie is de 4K KD-49XH8505 momenteel ook sterk afgeprijsd.

Vloeiende beelden

De XH90 serie kenmerkt zich door Full Array LED-technologie dat dankzij de 100 hertz (Hz) garant staat voor vloeiende beelden. Deze televisies zijn ideaal voor de Playstation 5. Dankzij de razendsnelle HDMI-invoer voor 4K/120 fps worden beelden helder en vloeiend weergegeven. In combinatie met een buitengewoon snelle reactietijd en de speciale Bravia Game Modus ga je helemaal op in jouw favoriete game.

De Sony XH8505 Bron: MediaMarkt

De XH85 serie heeft televisies met een beeldresolutie van 4K Ultra HD. Vooral op een groter scherm zal je zien dat dit zorgt voor vloeiende beelden van een perfecte beeldkwaliteit, liefst vier keer zo goed als de traditionele Full HD-tv’s. Kortom; voor iedereen is er wel een Sony-televisie naar wens te vinden.

In samenwerking met MediaMarkt

Reageer op artikel:
Topdeals! Wie slim is koopt nu een smart Sony-televisie
Sluiten