Will Smith blijkt bezig te zijn met spin-off Fresh Prince of Bel-Air

Hoe veelzijdig Will Smith als acteur ook mag zijn, wij gokken dat een groot deel van de mensen hem heeft leren kennen via de Fresh Prince of Bel-Air. Dit was een populaire sitcom waarin een door Smith gespeeld personage centraal stond.

Ondanks dat de laatste aflevering van deze serie uit 1996 dateert blijkt nu dat er mogelijk sprake is van een terugkeer. Het gaat om een spin-off waarbij Will Smith zelf ook betrokken zal zijn.

Fresh Prince of Bel-Air spin-off in de maak

Een twitter-gebruiker genaamd Brandon Katz heeft onlangs aangegeven dat Will Smith momenteel bezig is met een spin-off van de jaren 90 sitcom Fresh Prince of Bel-Air:

Het is met dit soort speculaties natuurlijk altijd een beetje de vraag of ze echt waar zijn, maar dit keer komt het uit een vrij betrouwbare bron. Daarnaast leven we in een tijdperk waar er bijna wekelijks van dit soort reboots en spin-offs worden aangekondigd.

Een stel fans hebben eerder dit jaar overigens al een zelfgemaakte trailer online gezet voor een ietwat meer ”realistische versie” van de sitcom. Hierin zagen we een andere acteur die het personage van Will Smith op zich nam.

Ondanks dat het hier overduidelijk om een fan-project gaat zit het vrij goed in elkaar. Daarbij blijkt dat Will Smith het filmpje destijds gezien heeft en aangaf onder de indruk te zijn.

Meer Will Smith

Will Smith kennende is dit niet het enige project waar hij momenteel mee bezig is. Zo zit hij bijvoorbeeld ook in het binnenkort te verschijnen Bad Boys for Life en Bright 2. Deze laatste gaat een vervolg worden op de in 2017 verschenen Netflix film Bright van David Ayer.

Tevens is er eerder deze week een nieuwe film verschenen met hem in de hoofdrol, namelijk Gemini Man. Hierin zien we Will Smith vechten tegen een jongere kloon van zichzelf. Als je wilt zien hoe de studio’s dat voor elkaar hebben kunnen krijgen, dan kun je hier een filmpje over de gebruikte techniek bekijken.

Reageer op artikel:
Will Smith blijkt bezig te zijn met spin-off Fresh Prince of Bel-Air
Sluiten